West End på Radisson Blu Hotel Bucharest

"There’s no business like show business", og på Radisson Blu Hotel Bucharest fikk middagsgjestene oppleve den på nært hold.

 

Den 6., 7. og 8. mai arrangerte hotellet en herlig teatermiddag for å vise frem de imponerende møte- og arrangementslokalene, som omfatter 11 mindre rom (hvert på 50 m²) og en ballsal (540 m²). Arrangementet bød på en munter kabaret med flotte skuespillerprestasjoner og masse humor.

_MG_3851

 

En fantastisk treretters middag var prikken over i-en. Måltidet var perfekt samkjørt med stykket: Rettene ble servert mellom aktene så ingen av tilskuerne skulle gå glipp av et eneste øyeblikk. Kvelden omfattet også en velkomstdrink, god vin, øl og mineralvann.

_MG_3936

Forestillingen var hentet rett fra Londons West End, og bestod av musikalnumre knyttet til temaet "kjærlighet". Skuespillerne strålte og gledet publikum med humor fra Woody Allen til Stephen Fry, så vel som klassiske kjærlighetssanger av George Gershwin, Lerner & Loewe, Rodgers & Hart og Irving Berlin, for å nevne noen.

_MG_3946

 

_MG_3905

Legg til utvalgte høydepunkter fra klassiske West End-musikaler (Cats, Les Miserables, Oliver!, Guys and Dolls, Oklahoma! og The Phantom of the Opera), og det er vanskelig å forestille seg en bedre måte å tilbringe en kveld på!

_MG_3899

Ønsker du å holde et arrangement i sentrum av Romanias hovedstad? Besøk oss her for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med å skape en virkelig minneverdig kveld.

Fortell oss hva du mener