Vi introduserer: FireLake Grill House and Cocktail Bar

Raw fresh fish newspaper and icecubes at Firelake Grillhouse at Radisson Blu Atlantic Hotel Stavanger

Nye og smakfulle FireLake Grill House and Cocktail Bar ble født i de 10 000 innsjøers land, Minnesota, og har kommet til de 10 000 fjorders land, Norge. Enten du skal holde et uformelt møte over lunsj eller feire noe med noe godt å drikke, kan vi garantere en livlig atmosfære i hjertet av byen.

Stedet å være i Stavanger

Når du er i byen på jobb, er det ikke alltid tid til å utforske spisestedene i nærheten. FireLake byr ikke bare på nærhet, men også en deilig introduksjon til nordisk kultur gjennom maten sin. Ta en pause for påfyll av energi, og få en smak av Norge uten å forlate hotellet.

Menyen er full av sunne alternativer; perfekt for uformelle sammenkomster før, under og etter møter. Dette smakfulle Grill House-stedet serverer lokale og økologiske produkter, og den nordamerikanske stilen gir en liten internasjonal variasjon til den lokale sjarmen.

Local vegetables fresh green beans Firelake Grillhouse at Radisson Blu Atlantic Hotel StavangerEn varm atmosfære for alle anledninger

Noen ganger er det nok bare å bytte omgivelser for å lufte tankene og lade batteriene, så hvorfor ikke forlate møterommet og spise lunsj i den avslappende atmosfæren hos FireLake? Innled en uformell samtale og gå gjennom ideer i en avslappende atmosfære som er tilrettelagt for å gi inspirasjon.

Den stilfulle innredningen gjør det til det ideelle stedet der kreativitet og produktivitet kan få fritt utløp, og den varme og gjestfrie atmosfæren gjør FireLake perfekt til alle anledninger.

Raw meat steak on weight at Firelake Grillhouse at Radisson Blu Atlantic Hotel StavangerSkål for suksess

I tillegg til smakfulle retter, serverer FireLake også håndbrygget øl og cocktailer som passer ethvert måltid og enhver anledning. Baren er det ideelle stedet for intime firmafester og mottakelser. Hev et glass for felles suksess og en god jobb midt i festlige Stavanger.

Et bredt utvalg av forfriskende signatur-cocktailer laget med stor omhu, i tillegg til smakfullt øl servert i elegante og livlige omgivelser, er den perfekte starten på alle møter og arrangementer. Få på plass avtalen og feir suksessen på velfylte FireLake Cocktail Bar.

Det rette valget hver gang

FireLake er alltid det rette valget for drikke og mat, og står klar for alle anledninger. Dette populære stedet med internasjonal stil ligger midt i Stavanger, og tilbyr gjestfrihet, vennlig service og deilig mat og drikke. Bo nær der det skjer og ditt neste møte.

Besøk oss på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, og spis av hjertets lyst.

Fortell oss hva du mener