Veien til suksess - 26 North

26 North Restaurant & Social Club er et nytt suksesskonsept som først ble introdusert i Stavanger tidlig i 2016 hos Radisson Blu Royal Hotell. Restauranten har mottatt strålende matanmeldelser og i løpet av få måneder har gjestene rangert restauranten som nummer 1 på TripAdvisor av alle restauranter i Stavanger. I august åpnet også konseptet på Radisson Blu Royal Hotell i Bergen.

_MG_8620-Redigera

Kjøkkensjefen hos 26 North i Stavanger mener den avslappede atmosfæren og den lokale maten er årsaken til at restauranten har blitt så populær blant hotellets gjester og fastboende i Stavanger.

«Den jordnære og sofistikerte designen på restauranten skaper en uformell stemning som inviterer gjestene til å dele gode samtaler, le, slappe av og nyte selskapet. Dette kombinert med lokal, smakfull mat har vist seg å være et vinnerkonsept”, forteller kjøkkensjef Kristoffer Ingemansson hos 26 North Restaurant & Social Club i Stavanger.

Nordisk tapas

26 North krabbe

Stavanger_radisson-885-Redigera

På menyen står blant annet retter som ”en bøtte med håndplukkede skjell” og ”shots fra kysten”.  Kjøkkensjefen har blitt inspirert av de norske fjorder, gårder og skoger og satt sammen en unik nordisk meny som vil trigge dine smaksløker. Som prikken over i’-en bakes det daglig deilig ferskt brød som blir servert ved ankomst. Brødet serveres med kremet smør og aioli, og en ny brødvariant tilbys hver uke.

Design og service

Stavanger Royal-112-Redigera

Stavanger Royal-707-Redigera

Suksesskonseptet er inspirert av de nordiske landene, den spektakulære naturen, de kulinariske skattene og designet. Dette gjenspeiles i restaurantens interiør, hvor rustikk og innslag av tre er kombinert med stilrent og moderne design. Klikk her for bildegalleri.

Brian Gleeson, Hotelldirektør ved Radisson Blu Royal Hotell i Stavanger, sier «vi har brukt mye tid på å utvikle et konsept som er utenom den vanlige hotellrestauranten, et konsept som er nytt, spennende og som forteller en historie. Vi ønsker å gi våre gjester en fantastisk matopplevelse, men også en historie om norsk mat. Det har blitt lagt ned mye arbeid og grundig opplæring av ansatte. Vi har hele tiden et stort fokus på å holde oss til konseptet, og dette gjør at vi leverer den samme gode servicen gang på gang».

Utvider til Bergen

26 North Restaurant & Social Club åpnet hos Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen i Bergen 17. august 2016. Milla Boutique har redesignet den tidligere restauranten og baren, som nå har fått nytt design, freshe møbler og spennende meny med norske spesialiteter.

«Vi har beholdt suksesser som ”Brett fra fjordene”, med norsk tapas og varierte småretter. I tillegg har vi satt sammen en meny med det absolutt beste som de norske fjorder, gårder og skoger har å by på slik at våre gjester får matopplevelser helt utover det vanlige”, forteller hotelldirektør Nina Askvik ved Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen i Bergen.

Planlegger du et møte?

Gi møtedeltakerne noe å glede seg til! Avslutt møtet på 26 North Restaurant & Social Club – bare noen meter fra møterommene på Radisson Blu Royal Hotell i Stavanger og Bergen. Del en deilige «Skalldyr Platå» med gode kollegaer og slapp av etter en produktiv dag.

Ønsker du mer informasjon angående en middag i forbindelse med et møte, kontakt oss på følgende e-post:

26 North, Stavanger sales.royal.stavanger@radissonblu.com , 26 North, Bergen: ehj@radissonblu.com eller bestill et bord direkte på hjemmesiden.

Fortell oss hva du mener