26 North Restaurant & Social Club: Veien til suksess

26 North design

26 North Restaurant & Social Club er et moderne suksesskonsept som først ble introdusert tidlig i 2016. Restauranten har mottatt strålende matanmeldelser siden oppstart, og finnes nå i Bergen, Oslo og Gardermoen.

Tidligere kjøkkensjefen hos 26 North mener den avslappede atmosfæren og den lokale maten er årsaken til at restauranten har blitt så populær blant både hotellets gjester og lokale. «Den jordnære og sofistikerte designen på restauranten skaper en uformell stemning som inviterer gjestene til å dele gode samtaler, le, slappe av og nyte selskapet. Dette kombinert med lokal, smakfull mat har vist seg å være et vinnerkonsept”, forteller restaurantens tidligere kjøkkensjef Kristoffer Ingemansson.

Nordisk tapas

På menyen står det fristelser som vafler med norsk spekeskinke og elgsliders. Disse kan lett deles, slik at man får smakt litt av alt. Kjøkkensjefen har blitt inspirert av de norske fjorder, gårder og skoger og satt sammen en unik nordisk meny som vil trigge dine smaksløker. Som prikken over i’-en bakes det daglig deilig ferskt brød som blir servert ved ankomst. Brødet serveres med kremet smør og aioli, og en ny brødvariant tilbys hver uke.

Stavanger Royal-112-Redigera

Fokus på design og service

Suksesskonseptet er inspirert av de nordiske landene, den spektakulære naturen, de kulinariske skattene og designet. Dette gjenspeiles i restaurantens interiør, hvor rustikk og innslag av tre er kombinert med stilrent og moderne design.

26 North design

Tanken bak 26 North var å utvikle et konsept som er utenom den vanlige hotellrestauranten, et konsept som er nytt, spennende og som forteller en historie. Kombinasjonen av en fantastisk matopplevelse og historie om norsk mat. I tillegg er det selvfølgelig et høyt fokus på service.

26 North

Ditt nye stamsted i Oslo og Bergen

26 North Restaurant & Social Club åpnet hos Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen i Bergen 17. august 2016. Milla Boutique har redesignet den tidligere restauranten og baren, som nå har fått nytt design, freshe møbler og spennende meny med norske spesialiteter.

26 North

Senere har to restauranter åpnet i hovedstaden, en på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo ...

26 North

og den andre på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen.

26 North

Planlegger du et møte?

Gi møtedeltakerne noe å glede seg til! Avslutt møtet på 26 North Restaurant & Social Club – bare noen meter fra møterommene på Radisson Blu Royal Hotel, Bergen, Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo og Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen. Del en deilig fjøl med gode kollegaer og slapp av etter en produktiv dag. Ler mer og bestill dine neste møter og arrangementer hos oss.

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo Meetings

26 North suksess

Bestill et bord på 26 North i Oslo eller Bergen direkte på hjemmesiden!

Fortell oss hva du mener