Våre topp 10-reisemål du kan bestille under Dream Deals

Stockholm Gamla Stan

Dream Deals er tilbake, så start å planlegge drømmeferien din! Spar opptil 30 % på over 500 destinasjoner over hele verden. Trenger du litt inspirasjon? Les videre for å se listen over 10 av de beste reisemålene våre.

Bergen

Alle besøkende trollbindes av nydelige Bergen og naturundrene rundt byen. La fjordene fascinere deg og fjellene bergta deg.

Bergen

Berlin

Her finner du alt fra små kjellerklubber til enorme tekno-templer. Berlin er som skapt for deg som liker å være ute sent. Perfekt for de som ønsker å danse bort vinterdepresjonen.

Berlin Brandenburg gate

Dubai

Frister det med sand, sol og shopping i vinter? Dubai er fullpakket med aktiviteter – enten du vil slappe av eller feste hele natten.

Dubai city scape

Dream Deals Spring 2018 banner-NO

Oslo

Oppdag Oslo, den norske hovedstaden for grønn innovasjon. Oslos mange skatter omfatter moderne arkitektur, nordisk mat og en livlig vannkant.

Oslo

Stockholm

Stockholm er bygget på 14 vakre øyer, og er det perfekte reisemålet for å nyte solnedgangen og romantiske båtturer.Det er ikke rart at noen kaller byen for Nordens Venezia.

Stockholm Gamla Stan

Mauritius

Mark Twain skrev engang, "Mauritius blev skabt først og derefter himlen, som er kopieret efter Mauritius'. Vi kan ikke være uenige i den logik.

Mauritius beach

Nairobi

Kenyas hovedstad er perfekt for dem, der ønsker at opleve alt det, Afrika har at byde på. Nairobi er simpelthen forbløffende: En asfaltjungle lige ved siden af en pragtfuld nationalpark.

Nairobi parc with giraffe

Nice

Som en af juvelerne på Côte d’Azur kombinerer Nice fortidens elegance med solbeskinnede strande. Det er især dejligt at slentre på promenaden ved solnedgang.

Nice aerial view

Johannesburg

Kendt som Jo’burg eller Jozi er Johannesburg en by i hastig forandring og Sydafrikas pulserende centrum. Perfekt for dem, der elsker natteliv og en oase i byen.

Johannesburg skyline

Stavanger

Hvis du liker pittoresk panoramautsikt, fantastiske strender og magiske fjell, vil Stavanger smelte hjertet ditt.

Stavanger

Dream Deals Spring 2018 banner-NO

Fortell oss hva du mener