Våre topp 10-reisemål du kan bestille under Dream Deals

Mauritius beach

Dream Deals-tilbudet er nå over. Vær klar for neste runde!

Endelig er Dream Deals tilbake - start å planlegge drømmeferien din nå! Spar opptil 20% på over 1000 destinasjoner over hele verden. Trenger du litt inspirasjon? Les videre for å se listen over våre 10 beste reisemål.

Edinburgh

Nyt panoramautsikten over Skottlands hovedstad fra det verdensberømte slottet, Edinburgh Castle, rett i nærheten av det historiske Radisson Blu Royal Hotel i Edinburgh sentrum. Enten du ønsker å lære mer om den komplekse historien fra 1100-tallet, forbløffes av de imponerende kronjuvelene eller beundre middelalderarkitekturen, får du garantert en opplevelse. På kveldstid kan du benytte deg av byens fantastiske restaurantscene.
Edinburgh - City Centre

Paris

Paris er alltid en god idé! Enten det er for en romantisk helgetur, handletur eller kulturbesøk, får man aldri nok tid til å krysse av alt på listen under et besøk til Paris. (Hvis du har vært i Paris før vet du hva vi snakker om!) Bo på Radisson Blu Hotel ved Champs-Elysées i Paris for en flott beliggenhet.

Champs Elysees Paris, by Sébastien Nagy

 

Manchester

Hvis du ivrer etter opplevelser innen kunst og kultur bør Manchester være på prioritetslisten. Byen er full av fascinerende museer fra naturhistorie til vitenskap og industri. Musikkscenen i byen får også toppkarakter med en av de største arenaer i verden. Påse at du får med deg et show fra en av de største underholdnings-scenene i verden. Bo på Radisson Blu Hotel Manchester Airport for enkelt å kunne fly inn og ut til en forestilling, eller utvid helgen for å utforske severdigheter med enkel atkomst til offentlig transport.

Manchester-city-England

København

Gjentatte ganger rangert som en av de lykkeligste byene i verden. København er det perfekte stedet for deg som er ute etter en elegant, kompakt by å utforske.

Nyhavn Canal Copenhagen Denmark

Dubai

Frister det med sand, sol og shopping i vinter? Dubai er fullpakket med aktiviteter – enten du vil slappe av eller feste hele natten.

Dubai city scape

London 

Shopping, sightseeing, restaurantbesøk – alt som hører storbybesøket til. London som reisemål kan umulig skuffe! 

Bergen 

Alle besøkende trollbindes av nydelige Bergen og naturundrene rundt byen. La fjordene fascinere deg og fjellene bergta deg

St. Petersburg

Kunst- og kulturlivet i St.Petersburg er så godt som uovertruffent. Dette er kanskje ikke Russlands største by, men her finner du stil og kultur i overflod.

St. Petersburg in winter

Oslo 

Oppdag Oslo, den norske hovedstaden for grønn innovasjon. Oslos mange skatter omfatter moderne arkitektur, nordisk mat og en livlig vannkant. 

Mauritius

Mark Twain skrev engang; "Først ble Mauritius skapt, og deretter ble himmelen kopiert etter Mauritius». Vi kan ikke være mer enige i den logikken.

Mauritius beach

Fortell oss hva du mener