Våre topp 10-reisemål du kan bestille under Dream Deals

Mauritius beach

Dream Deals-tilbudet er nå over. Vær klar for neste runde!

Endelig er Dream Deals tilbake - start å planlegge drømmeferien din nå! Spar opptil 20 % på over 1000 destinasjoner over hele verden. Trenger du litt inspirasjon? Les videre for å se listen over våre 10 beste reisemål.

Berlin

Her finner du alt fra små spennende barer til enorme nattklubber. Berlin er som skapt for deg som liker å være ute sent. Perfekt for de som ønsker å danse bort vinterdepresjonen.

Berlin Brandenburg gate

Mauritius

Mark Twain skrev engang; "Først ble Mauritius skapt, og deretter ble himmelen kopiert etter Mauritius». Vi kan ikke være mer enige i den logikken.

Mauritius beach

Stavanger

Hvis du liker pittoresk panoramautsikt, fantastiske strender og magiske fjell, vil Stavanger smelte hjertet ditt.

Stavanger 

Oslo

Oppdag Oslo, den norske hovedstaden for grønn innovasjon. Oslos mange skatter omfatter moderne arkitektur, nordisk mat og en livlig vannkant.

Boats in the harbour in center of Oslo city and buildings

Amsterdam

Sykkelturer, vakre kanalturer, Van Gogh-museet og shopping i verdensklasse. Mye kultur, mange vakre severdigheter. Amsterdam har virkelig mye å tilby.

Amsterdam-Netherlands-Flower-Market-Bicycles

Frankfurt

Frankfurt er kanskje mest kjent som en mellomstasjon, men byen er mye mer enn det! Faktisk kalles Frankfurt ofte for «Main-hattan» på grunn av skyskraperne og elven Main, så hvis du liker moderne arkitektur med en historisk vri, kan Frankfurt være ditt neste reisemål i Europa.

Frankfurt Skyline with St. Catherines Church, Hauptwache and financial district

Glasgow

Kultur er selve kjernen i Glasgow. Fra et pulserende musikkmiljø til kunstgallerier og en rekke museer – du kan virkelig ta et dypdykk i Skottlands rike kultur når du besøker Glasgow.

Buchanan Street Glasgow

Stockholm

Stockholm er bygget på 14 vakre øyer, og er det perfekte reisemålet for å nyte solnedgangen og romantiske båtturer.Det er ikke rart at noen kaller byen for Nordens Venezia.

Stockholm Gamla Stan

Nice

Som en af juvelerne på Côte d’Azur kombinerer Nice fortidens elegance med solbeskinnede strande. Det er især dejligt at slentre på promenaden ved solnedgang.

Nice aerial view

København

Gjentatte ganger rangert som en av de lykkeligste byene i verden. København er det perfekte stedet for deg som er ute etter en elegant, kompakt by å utforske.

Nyhavn in Copenhagen

Fortell oss hva du mener