Våre topp 10-reisemål du kan bestille under Dream Deals

Mauritius beach

Endelig er Dream Deals tilbake - start å planlegge drømmeferien din nå! Spar opptil 30 % på over 1000 destinasjoner over hele verden. Trenger du litt inspirasjon? Les videre for å se listen over våre 10 beste reisemål.

Bergen

Alle besøkende trollbindes av nydelige Bergen og byens vakre natur. La fjordene fascinere deg og fjellene bergta deg.

Bergen

Berlin

Her finner du alt fra små spennende barer til enorme nattklubber. Berlin er som skapt for deg som liker å være ute sent. Perfekt for de som ønsker å danse bort vinterdepresjonen.

Berlin Brandenburg Gate winter

Cape Town

Med slående Table Mountain i bakgrunnen, gir Cape Town’s store naturområder muligheter for alt fra surfing til paragliding.

Cape Town Table Mountain

London

Shopping, sightseeing, restaurantbesøk – alt som hører storbybesøket til. London som reisemål kan umulig skuffe!

London

Mauritius

Mark Twain skrev engang; "Først ble Mauritius skapt, og deretter ble himmelen kopiert etter Mauritius». Vi kan ikke være mer enige i den logikken.

Mauritius beach

Stavanger

Hvis du liker pittoresk panoramautsikt, fantastiske strender og magiske fjell, vil Stavanger smelte hjertet ditt.

Stavanger

Göteborg

Strålende Göteborg skaper en hjemmekoselig følelse for både lokalbefolkningen og reisende. Ta en tur til vannkanten for både kulturelle, kulinariske og kule opplevelser.

Gothenburg

St. Petersburg

Kunst- og kulturlivet i St.Petersburg er så godt som uovertruffent. Dette er kanskje ikke Russlands største by, men her finner du stil og kultur i overflod.

St. Petersburg in winter

Nairobi

Hovedstaden i Kenya er perfekt for den som ønsker å oppleve alt Afrika har å tilby. Byen er en sydende betongjungel som ligger rett ved siden av en fantastisk nasjonalpark. Nairobi er rett og slett utrolig.

Eine Giraffe in der Masai Mara

Dubai

Frister det med sand, sol og shopping i vinter? Dubai er fullpakket med aktiviteter – enten du vil slappe av eller feste hele natten.

Dubai city scape

Fortell oss hva du mener