Våre topp 10-reisemål du kan bestille under Dream Deals

Våren er rett rundt hjørnet og hvem kunne ikke trenge litt ferie og avslapping etter vinteren?

173506-BRUZT-WebBanner-Dream-Deals-1024x300_NO

Med vårt Dream Deals-tilbud fra 15. til 26. mars, er dette det perfekte tidspunktet å bestille en flott ferie til en flott pris. Trenger du litt inspirasjon? Fortsett å lese for å se våre topp 10-reisemål du kan besøke denne våren

1. Dubai

Dubai2

Sand, sol, shopping – hva mer trenger du i ferien? Dubai er fullpakket med aktiviteter, enten du vil slappe av eller feste hele natten.

 

2. Stockholm

stockholm (2)

Denne byen består av 14 forskjellig øyer, og kalles derfor “Nordens Venezia”. Hvorfor ikke besøke dem alle?

3. Sydney

Sydney

Med sin karakteristiske skyline og uberørte strender har Sydney mye å tilby de som er ute etter en uforglemmelig ferie “down under”.

4. Berlin

Berlin (2)

Med alt fra små kjellerklubber til tekno-templer er Berlin som skapt for deg som liker å være ute til sent. Perfekt for de som ønsker å danse bort vinterdepresjonen.

5. København

Copenhagen

Med sin stadige rangering som en av de gladeste byene i verden, er København det perfekte stedet å dra for deg som er ute etter en elegant, kompakt by å utforske.

6. Brussel

Brussels

Majestetiske og særegne Brussel er en fascinerende hovedstad som fortjener et besøk.

7. Cape Town

CapeTown

Med slående Table Mountain i bakgrunnen gir Cape Towns store uteområder muligheter for alt fra surfing til paragliding.

8. Edinburgh

Edinbrugh

Ser du etter en by som best kan utforskes til fots? Edinburgh er stappfull av skjulte kriker og kroker som vil få deg til å føle at du har gått tilbake i tid.

9. Split

Split (2)

En perfekt balanse mellom tradisjon og modernitet. Splits perfekte beliggenhet ved Adriaterhavet gjør byen til det ideelle feriestedet for deg som ikke vil se annet enn blått fra land til sjø.

10. St. Petersburg

St. Petersburg

Nesten ingen kan overgå kunsten og kulturen i St.Petersburg, som kanskje ikke er Russlands største by men som verken mangler stil eller kultur.

Fortell oss hva du mener


4 − = two