Våre topp 10-reisemål du kan bestille under Dream Deals

Stockholm Gamla Stan

Dream Deals er tilbake, så start å planlegge drømmeferien din! Spar opptil 30 % på over 1000 destinasjoner over hele verden. Trenger du litt inspirasjon? Les videre for å se listen over 10 av de beste reisemålene våre.

Bergen

Alle besøkende trollbindes av nydelige Bergen og naturundrene rundt byen. La fjordene fascinere deg og fjellene bergta deg.

Bergen

Berlin

Her finner du alt fra små kjellerklubber til enorme tekno-templer. Berlin er som skapt for deg som liker å være ute sent. Perfekt for de som ønsker å danse bort vinterdepresjonen.

Berlin Brandenburg gate

Oslo

Oppdag Oslo, den norske hovedstaden for grønn innovasjon. Oslos mange skatter omfatter moderne arkitektur, nordisk mat og en livlig vannkant.

Oslo waterfront

Stockholm

Stockholm er bygget på 14 vakre øyer, og er det perfekte reisemålet for å nyte solnedgangen og romantiske båtturer.Det er ikke rart at noen kaller byen for Nordens Venezia.

Stockholm Gamla Stan

Mauritius

Mark Twain skrev engang, "Mauritius blev skabt først og derefter himlen, som er kopieret efter Mauritius'. Vi kan ikke være uenige i den logik.

Mauritius beach

Nice

Som en af juvelerne på Côte d’Azur kombinerer Nice fortidens elegance med solbeskinnede strande. Det er især dejligt at slentre på promenaden ved solnedgang.

Nice aerial view

Stavanger

Hvis du liker pittoresk panoramautsikt, fantastiske strender og magiske fjell, vil Stavanger smelte hjertet ditt.

Stavanger

Göteborg

Strålende Göteborg skaper en hjemmekoselig følelse for både lokalbefolkningen og reisende. Ta en tur til vannkanten for både kulturelle, kulinariske og kule opplevelser.

Canal in the historic centre of Gothenburg, SwedenLondon

Shopping, sightseeing, restaurantbesøk – alt som hører storbybesøket til. London som reisemål kan umulig skuffe!

London bridge

St. Petersburg

Kunsten og kulturlivet i St.Petersburg er så godt som uovertruffent. Dette er kanskje ikke Russlands største by, men her finner du stil og kultur i overflod.

Fortell oss hva du mener