Våre topp 10-reisemål du kan bestille under Dream Deals

Skyline of Johannesburg city center, Johannesburg, Gauteng Province, South Africa

Sommeren er rett rundt hjørnet, og hvem lengter ikke etter en drømmeferie?

Vårt Dream Deals-tilbud er gyldig fra 14. til 25. juni, så dette er en perfekt mulighet til å bestille en flott ferie til en flott pris. Trenger du litt inspirasjon? Les videre for å se våre topp 10-reisemål du kan besøke i sommer.

 

Dubai

Sand, sol og shopping – hva mer trenger du i ferien? Dubai er fullpakket med aktiviteter – enten du vil slappe av eller feste hele natten.

Mauritius

Mark Twain skrev: "Først ble Mauritius skapt, og så kom himmelen. Himmelen er en kopi av Mauritius." Vi er ikke uenige i den påstanden.

Nairobi

Hovedstaden i Kenya er perfekt for den som ønsker å oppleve alt Afrika har å tilby. Byen er en sydende betongjungel som ligger rett ved siden av en fantastisk nasjonalpark. Nairobi er rett og slett utrolig.

WebBanner-Dream-Deals-Summer-NO

Berlin

Her finner du alt fra små kjellerklubber til enorme tekno-templer. Berlin er som skapt for deg som liker å være ute sent. Perfekt for de som ønsker å danse bort vinterdepresjonen.

Nice

En av byjuvelene langs Côte d’Azur. Nice kombinerer elegansen fra gamle dager med solrike strender. Strandpromenaden er spesielt hyggelig når solen går ned.

Brussel

Majestetiske og særegne Brussel er en fascinerende hovedstad som du ikke kan gå glipp av.

Cape Town

Med det slående Table Mountain i bakgrunnen gir Cape Towns store uteområder muligheter for alt fra surfing til paragliding.

 

Johannesburg

Skyline of Johannesburg city center, Johannesburg, Gauteng Province, South Africa

Kjent som Jo’burg eller Jozi: Johannesburg er en by i rask endring. Dette er virkelig Sør-Afrikas hjerte. Perfekt for de som elsker nattelivet og urbane oaser.

København

Nyhavn in Copenhagen

Gjentatte ganger rangert som en av de lykkeligste byene i verden. København er det perfekte stedet for deg som er ute etter en elegant, kompakt by å utforske.

St. Petersburg

Kunsten og kulturlivet i St.Petersburg er så godt som uovertruffent. Dette er kanskje ikke Russlands største by, men her finner du stil og kultur i overflod.

WebBanner-Dream-Deals-Summer-NO

Fortell oss hva du mener