Vakre #BluRoutes du ikke tror før du ser dem!

Å holde på en fast treningsrutine kan være vanskelig selv under de beste forhold.

 

Derfor lanserte vi i fjor #BluRoutes, for å gjøre det lettere for deg å holde motivasjonen oppe når du er ute og reiser. #BluRoutes er løpe- og sykkelruter som begynner og slutter ved Radisson Blu-hoteller.

Og det aller beste ved #BluRoutes? Du får se flotte by- og naturlandskap du ellers kanskje ikke ville sett på reisen. Se noen fantastiske bilder tatt langs #BluRoutes i Europa nedenfor:

 

Norden

Radisson Blu Hotel Norge, Bergen

Floyen-Bergen-fn616bhm_1024-1024x607

Radisson Blu Hotel Norge, Bergens #BluRoutes tar deg gjennom flotte landskap som kombinerer det beste av både naturen og det urbane i Norges nest største by.

Radisson Blu Riverside Hotel, Göteborg

Gothenburg

Radisson Blu Riverside Hotel, Göteborg ligger perfekt til ved havnen langs Göta älv og byr på en virkelig spektakulær løpetur.

Radisson Blu Marina Palace Hotel

TURKU

Elven Aura, som er hjertet og sjelen i Turku, er et fantastisk sted for en løpetur. Mange av byens severdigheter, restauranter og kafeer ligger langs elven, så Radisson Blu Marina Palace Hotel byr selvsagt på noen fantastiske #BluRoutes langs den spektakulære vannveien.

Mellom-Europa

 

Radisson Blu Hotel, Bremen

Uansett hvilken type landskap du foretrekker, byr Radisson Blu Hotel, Bremen i Tyskland på både urbane og landlige omgivelser!

Radisson Blu Hotel, Frankfurt 

Øst-Europa og Baltikum

Radisson Blu Hotel Lietuva, Vilnius

Lietuva VILNIUS

Radisson Bu Hotel Lietuva i Vilnius ligger ved elven Neris og bare 10 minutters spasertur fra gamlebyen. Her finner du #BluRoutes for enhver smak, med alt fra rolige rusleturer til seriøs løping.

Radisson Blu Resort, Bukovel

Bukovel

Hvis du ønsker et virkelig landlig sted å nyte løpeturen, er Radisson Blu Resort i Bukovel noe for deg. Langs disse #BluRoutes kan du glede deg over synet av vakre fjell og skoger mens du løper.

Radisson Blu Leogrand Hotel, Chisinău

Chisinau

Her kan du utforske #BluRoutes i sentrum av Moldovas hovedstad enten du er på forretningsreise eller ferie!

Radisson Blu Hotel, Kiev

kyiv

Radisson Blu Hotel, Kievs idylliske beliggenhet sentralt i den historiske bydelen gir deg mulighet til å se noen av byens fineste severdigheter på #BluRoute-løpeturen.

Radisson Blu Hotel, Kiev Podil

Kyiv Podil

Radisson Blu Hotel, Kiev Podil ligger midt i dette travle området, i gangavstand fra populære steder som Kontraktova-torget og den sjarmerende Andrijivskyjskråningen, en brosteinsgate full av butikker, kafeer og gateartister. Det perfekte stedet for å ta #BluRoutes-bilder du kan vise frem til løpekompisene dine på Instagram!

 

Storbritannia

 

Radisson Blu Waterfront Hotel, Jersey 

Jerseys vakre kyst, med det glitrende havet, høye klipper og sandstrender, byr på noen helt utrolige #BluRoutes. Selv om du ikke er så glad i å løpe, er rutene ved dette hotellet vel verdt en rusletur ... eller to!

Har du noen gode bilder fra en tur langs en #BluRoute? Del dem med oss på Instagram eller Twitter, med emneknagg #RadissonBlu!

Fortell oss hva du mener