Vær trygg på reise med Radisson Blu

Alle Radisson Blu-hoteller over hele verden prioriterer gjestenes sikkerhet høyt.  Derfor har Radisson Blu ledet an når det gjelder sikkerheten til våre gjester, og tatt ekstra hardt i ved å spille på lag med det internasjonalt anerkjente sikkerhetsselskapet Safehotels Alliance for å sikre at hotellenes ansatte er så forberedt som mulig på enhver situasjon.

 

Over 100 hoteller er sertifisert, og antallet øker stadig

Over 100 av våre hoteller tar nå del i dette enestående sikkerhetsprogrammet, og de har alle gjennomgått en uavhengig sertifisering. Sertifiseringsprogrammet omfatter et bredt spekter av kriterier, inkludert sikkerhetsutstyr, bevissthet og opplæring for ansatte, brannsikkerhet og førstehjelp. Hver måned legges flere nye hoteller til på listen for å kunne oppfylle de økende forventningene hos både våre ansatte og gjestene.

safehotels

Vi bryr oss om sikkerheten!

Paul Moxness, ansvarlig for konsernsikkerhet i Radisson Blu, forklarer: "Trygghet og sikkerhet spiller en stadig viktigere rolle for alle globale virksomheter. Avtalen med Safehotels Alliance gjør at vi kan videreutvikle vårt enestående sikkerhetsprogram og skape merverdi for våre gjester, ansatte og eiere. Vi er stolte av å være å lede an i denne utviklingen i så mange markeder".

 

De tre største fordelene for gjestene våre

  • Det pålitelige sikkerhetssertifikatet gjør det enklere for deg å finne hoteller som er spesielt godt forberedt på negative hendelser
  • Sikkerhetsrelatert kommunikasjon med hotellene er enklere
  • Sannsynligheten for negative sikkerhetsepisoder under oppholdet ditt er redusert

 

Dette er enda et tiltak fra Radisson Blu for å sikre at du får det beste og tryggeste oppholdet som overhodet er mulig.

Vil du vite hvilke Radisson Blu-hoteller som har oppnådd Safehotels-sertifiseringen? Se den fullstendige listen her.

Fortell oss hva du mener