Utvidelse og nye attraksjoner på Mall of America

Enten du har besøkt Mall of America mange ganger før eller bare drømmer å shoppe på USAs største kjøpesenter, har du nå enda flere grunner til å ta turen. Kjøpesenteret skal gjennomføre en spennende utvidelse i flere faser for å kunne tilby enda flere alternativer enn dagens 520 butikker og 50 restauranter. Start planleggingen av besøket nå, for flere alternativer innen shopping, restauranter og underholdning er på vei.

 

I november 2015 var den første av to faser i Mall of Americas utvidelse ferdig, med et atrium på 460 kvadratmeter som har blitt kjøpesenterets nye samlingssted. Utvidelsen på nordsiden omfattet en tietasjers kontorbygning og mattorget Culinary on North, og etter hvert vil 50 til 75 nye, eksklusive forhandlere åpne dørene for millioner av gjester hvert år. Hvis tivoliattraksjoner er noe for deg, har vi gode nyheter! To nye familievennlige attraksjoner åpner i år.

MOA Culinary Food Court

april 2016 åpner FlyOver America, en ny attraksjon i Nickelodeon Universe. Denne flysimulatoren tar deg med på en utrolig, luftig reise over noen av de største landemerkene og regionene i USA gjennom virtual flight-teknologi. Attraksjonen vil være en realistisk flyopplevelse over noen av Amerikas flotteste severdigheter, med vinden, disen og luktene man kan oppleve i luften.

 

MOA FOA Ride Desert

 

I sommer åpner Crayola Experience på østsiden av Mall of America – et sted der Crayolas magi blir levende. Her kombineres farger, kjemi og digital teknologi for å skape en helt enestående opplevelse, der du blant annet kan gi navn til din egen Crayola-fargestift og være stjernen på din egen fargeleggingsside. Fantasien er ditt beste verktøy i Crayola Experience, der 25 aktiviteter skaper varige minner for hele familien.

 

MOA Crayola Experience

Og det aller beste? Det kommer enda mer i fase to av utvidelsen, som etter planen skal starte sommeren 2017. Enten du besøker Mall of America for første gang eller kommer tilbake for å få med deg det nyeste og flotteste, benytt deg av Radisson Blu Mall of Americas korte avstand til kjøpesenteret (bokstavelig talt bare en gangbro unna) og rund av den ultimate shopping- og underholdningsopplevelsen med et avslappende hotellopphold.

 

Fortell oss hva du mener