Tre tips for mindre stress og mer produktivitet

Event Planners outside

Det er ingen enkel sak å være planlegger. Stresset kan gå hardt utover kroppen, sinnet og energinivået ditt. Hvordan overvinner du presset for å fokusere på at arrangementet går som planlagt og har ønsket effekt på gjestene dine? Her er noen tips som vil gjøre livet litt enklere, fra å velge pålitelige partnere til å skape balanse mellom jobb og fritid.

Bruk tid på å velge lokalet for arrangementet

Å velge lokalet er en av de viktigste avgjørelsene når du planlegger, og det kan være en stor hindring hvis du ikke velger de beste partnerne å jobbe sammen med – det siste du trenger er en distré eller lite mottakelig vert som stresser deg enda mer! Ved å velge en pålitelig partner med gode tidligere resultater, kan du sørge for at du og gjestene dine blir tatt godt vare på og at alle stressmomenter tas hånd om. Når du velger en av over 1400 Radisson Hotel Group-eiendommer, kan du være sikker på at du får samme gode og konsistente tjeneste hver gang.

Møte- og arrangementsteamet på Radisson Blu Hotel, Glasgow for eksempel har fått opplæring i samarbeid med Meeting Professionals International (MPI). Dette hotellet tilbyr ikke bare god kundeservice, men har også en førsteklasses beliggenhet i Glasgow og arrangementslokaler på 1611 m².

Radisson Blu Hotel Glasgow exterior

Be om hjelp på stedet

Ikke vær redd for å be om hjelp. Hvis det føles overveldende å planlegge et viktig arrangement og du trenger ideer eller ekstra hjelp med planleggingen, kan du be om råd og samarbeide med ekspertene på lokalet du har valgt. De er der for å hjelpe og sørge for at arrangementet ditt utføres med høyest mulig standard. For eksempel, når du velger våre hoteller, har du en egen kontaktperson for arrangementet som vil jobbe med deg som om de var en del av teamet ditt. De vil koordinere alt for deg og sette deg i kontakt med alle våre eksperter på tvers av bedriften for å sørge for at alt går etter planen. De vil også hjelpe deg med å finne muligheter for å forbedre arrangementopplevelsen og gi deg anbefalinger.

Vårt team på Radisson Blu Hotel, Cologne har god erfaring i å håndtere all slags arrangementer og jobber tett sammen med deg for å realisere drømmen. Hotellet har 997 m² med stilige arrangementslokaler som er fulle av naturlig lys. At varemessen ligger rett ved siden av, er også et pluss.

Radisson Blu Hotel Cologne meeting room

Hold deg sunn og drikk vann

Travle dager kan bety mindre tid til de viktige tingene – tingene som holder deg gående. Gjør det til en vane å ha en flaske vann tilgjengelig som tørstedrikk i stedet for kaffe. Hvis du også vil at deltakerne og gjestene skal holde seg energiske og entusiastiske, bør du gi dem næringsrike måltider på arrangementet.

Psst! Menyer med en perfekt balanse mellom sunnhet og luksus er en av Radisson Meetings’ hemmeligheter til suksess.

Banquet food Radisson Blu Cologne

Radisson Meetings er globalt opptatt av å sørge for at møtene er personlige, profesjonelle og minneverdige. Vi tilbyr moderne lokaler, profesjonell og fleksibel service, brukervennlige teknologier, unike opplevelser og mer – og fokuserer på detaljene som du selv føler er viktige.

Opplev ditt neste møte med Radisson Blu-hoteller verden rundt.

Fortell oss hva du mener