De tre stiligste stoppene på sommerens interrail-safari

Girl-InterRail

Planlegger du en tur til Europa i sommer og lurer på hvilke byer du bør besøke? Vi har valgt tre byer du ikke bør gå glipp av på interrail-turen. Hint: tulipaner, en historisk mur og en gateparade …

Utforsk Europa med tog

Så du har fått med deg at Europa kan by på flotte togturer og vil velge de viktigste stoppestedene på ditt eventyr for livet. Det er få opplevelser som er like frie som å oppdage Europa med tog. Reisen blir plutselig helt fleksibel, og du kan selv bestemme hvor og hva du vil besøke i stedet for å bekymre deg for flyforbindelser. Men når det er så mye å se, kan det være vanskelig å vite hvilke steder man skal prioritere. Her er tre stopp på ditt neste interrail-eventyr som du ikke bør gå glipp av:

Stopp 1: Kanalenes og museenes by

Amsterdam er et must når du reiser rundt i Europa. Byen er full av historiske øyeblikk, kultur, kunst og underholdning. Se for deg at du puster inn den friske luften mens du sitter på en kafé full av blomster, mens den varme solen skinner på ansiktet ditt. I Nederlands hovedstad handler alt om å slappe av, ta livet med ro og la tankene vandre langs gatene ved kanalene. Sett av litt tid til å koble av, for eksempel i den vakre Vondelpark, før du tar turen til de tre beste attraksjonene; Anne Franks hus, Rijksmusem og Van Gogh-museet.

The Vincent Van Gogh Museum Launch Their New Presentation Of The Artist's Works

Når du har et rom rett ved kanalen på Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center, kan du både sykle og spasere til de tre beste museene. Hvorfor ikke leie en sykkel og reise gjennom byen på to hjul i stedet for å bruke offentlig transport? Green Budget Bikes ligger rett ned veien fra hotellet og tilbyr vanlige sykler, tandemsykler og mer.

Amsterdam-Netherlands-Flower-Market-Bicycles

Stopp 2: Byen som rev ned muren sin

Berlin er full av kultur og kontroversiell historie, noe som gjør den til et interessant sted for alle som besøker byen. Du kan lære historien bak den monumentale muren og murens fall på Checkpoint Charlie og minnesmerket over Berlinmuren.

Berlin Wall Memorial

Berlin vil være et av favorittstoppene for alle historieinteresserte, og vil også være populær blant fotoentusiaster, som kan ta bilder av de unike veggmaleriene som viser hvordan livet var under skyggen av muren. Hvis du ønsker å bo sentralt og i nærheten av disse attraksjonene, kan du bo på Radisson Blu Hotel, Berlin. Hotellet ligger rett ved Alexanderplatz, hvor den fredelige revolusjonen som ble kjent som Alexanderplatz-demonstrasjonen fant sted. Demonstrasjonen førte til murens fall og er en populær attraksjon. Etterpå kan du spasere til torget og få med deg Weltzeituhr, en gigantisk verdensklokke som har blitt et ikon for byen.

Psst! Radisson Blu Hotel er også kjent for det gigantiske akvariet Aquadom, som ligger i lobbyen. Du kan til og med bestille et rom med utsikt over akvariet. Snakk om sjøutsikt!

AquaDom lead image

Stopp 3: Sommerens partysted

Når du drar på interrail-turer, bør du absolutt prøve å dra når det er store arrangementer på gang. Selv om Zürich antakeligvis er på besøkslisten din allerede, er dette nok en grunn til å hoppe på et tog til Sveits i sommer.

Hvis du kommer til solfylte Zürich i Sveits i august og har lyst til å feste, har du valgt den perfekte måneden. Hver august fylles gatene med feststemte folk, berømte DJ-er, dansing og kjærlighet på Zurich Street Parade. Det arrangeres fester overalt i byen hele helgen, som vil si at dette er den beste helgen for et besøk til Zürich. Paraden handler om ypperlig techno- og housemusikk, frihet, sjenerøsitet og toleranse, og én million mennesker kommer for å delta hvert år.

Zurich-Street-Parade

Som gjest på Radisson Blu Hotel, Zurich Airport kan du ta S16-toget til Zürich Stadelhofen, og derfra tar det kun 10 minutter å gå til startområdet. Når du har et rom på Radisson Blu, vil du våkne opp i nærheten av flyplassen, noe som er en fordel hvis du har et tidlig fly. Du kan også sette deg på et interrail-tog igjen og fortsette å utforske det vidunderlige og varierte Europa.

Zurich

Få en minneverdig togreise gjennom Europa med Radisson Blu Hotels!

Fortell oss hva du mener