Topp fem naturskjønne skidestinasjoner

Siden skiresorter fylles opp raskt, er det aldri for tidlig å planlegge vinterferien. Omfavn snøen og kulden, og legg turen opp på fjellet for vinterens favorittaktivitet – skisport! Se våre topp fem destinasjoner der du kan oppleve snø og skikjøring – steder som garantert vil levere den ultimate vinterferien.

 

Bukovel

Bukovel, med 60 km moderne skibakker, er Ukrainas første skiresort i europeisk stil. Her finner du alt du trenger for den perfekte vinterferien. Hvis du ønsker fartsfylte opplevelser, kan du velge mellom alt fra å stå på ski og snøbrett, til hundekjøring, snøscooterkjøring og til og med snø-tubing! Hvis du foretrekker bare å slappe av og nyte synet av vakre, snødekte fjell, er Radisson Blu Resort Bukovel perfekt og velutstyrt med alt du trenger. Velvære- og spasenteret på resorten har ett treningssenter, to svømmebasseng, biobadstuer, dampbad og velvære- og skjønnhetssentre.

Radisson Blu Resort Bukovel

Andermatt

Hvis du er ute etter den perfekte blandingen av avslapning, opplevelser og naturskjønn fjellutsikt, kan du trygt reise til Andermatt. Her finner du mange raske skibakker i bakkenettverket på 120 km i SkiArena Andermatt-Sedrun eller Gemsstock skiresort, og enten du velger å kjøre ned på ski, snøbrett eller kjelke, kommer du til å elske det. Bo i hjertet av Andermatt, på Radisson Blu Hotel, og nyt daglige snøaktiviteter. Avslutt en opplevelsesrik dag med en deilig sveitsisk fondue!

Skiing in Andermatt, Switzerland

Rosa Khutor

Rosa Khutor i Sochi er en av de beste skiresortene i Russland, og hit kommer skientusiaster fra hele verden. Her varer en typisk skisesong i 140–180 dager, og du er garantert en super skiferie. Hvis du foretrekker snøbrettet, ikke fortvil! Selv om Rosa Khutor skiresort er mest kjent for skikjøring, har du tilgang til fasiliteter for både snøbrettkjøring og skøyter når du bor på Radisson Resort, Rosa Khutor. Så hva venter du på? Dra til Rosa Khutor – pust inn den friske fjelluften, og nyt en misunnelsesverdig lang skisesong!

Radisson Resort Rosa Khutor view from above

Trysil

Hvis du ønsker å ta barna med til en morsom vinterdestinasjon, trenger du ikke se lenger enn til Trysil. Som Norges største skiresort er det ikke mangel på vinteraktiviteter her. Faktisk finner du hele 75 km preparerte løyper delt inn i fire forskjellige skiområder ved Radisson Blu Resort, Trysil. Og med 68 bakker og 30 heiser – hva mer kan du ønske deg? Innendørsaktiviteter? Du får det også her, med fire innendørs svømmebasseng som barna kan boltre seg i.

Radisson-Blu-Trysil-ski

Hvis du er ute etter en mer koselig ramme rundt vinterferien, kan du dra til Radisson Blu Mountain Resort & Residences, Trysil, der du kan føle deg som hjemme i en av leilighetene våre og fortsatt dra nytte av tjenestene til et hotell. Etter en dag med vinteraktiviteter kan du slappe av og roe ned i Kulpen Spa, der du kan velge mellom en rekke behandlinger dedikert til å oppfriske kropp og sinn.

Kayseri

Hvis du ønsker deg en vinterferie som er litt annerledes enn en klassisk europeisk vinterferie, bør du sjekke ut Kayseri. Denne byen ligger midt i Tyrkia, like ved landets nest høyeste fjell, Erciyes – et ekte vintersportparadis. Radisson Blu Hotel, Kayseri ligger i sentrum av byen, der du både kan besøke gamlebyen og ha god tilgang til vintersportsaktiviteter. På bare 25 minutter med bil kommer du til Erciyes Ski Resort med hele 200 km spennende skiløyper på toppen av en utdødd vulkan! Etter en opplevelsesrik dag i bakkene, kan du ta turen opp til hotellets Roof Lounge og nyte litt oppfriskende drikke med utsikt mot fjellet.

Mount Erciyes, skiing in Kayseri Turkey

Uansett hvilken destinasjon du velger til vinterferien, er du garantert en minneverdig tur til snøen, omgitt av noe av verdens vakreste natur.

 

Oppdag dine neste spennende vinteropplevelser med Radisson Blu.

Fortell oss hva du mener