Topp fire kulturarrangementer å oppleve

ballet dancers

Kulturopplevelser som opera og musikaler er ikke bare for de spesielt interesserte. Å se en forestilling med en kombinasjon av et dramatisk hendelsesforløp, musikk og scenekunst kan være spennende og sterkt. Les videre for å finne ut hvilke kulturopplevelser rundt omkring i verden du burde planlegge å få med deg, og hvilke teatre som er verdt å oppleve minst én gang i livet.

 

Det magiske

Kjærlighetshistorier med en mørk vending og elegante dansere – vi snakker selvfølgelig om ballett. Et av de flotteste og eldste teatrene i verden er uten tvil Bolsjojteateret i Moskva, kjent for store klassiske forestillinger som Snøhvit og Svanesjøen. Teatret er lett tilgjengelig fra Radisson Blu Olympiyskiy Hotel, Moscow, som tilbyr panoramautsikt over hustakene fra romslige rom og suiter. Paris Opera Ballet på Palais Garnier har også avlet frem dansere i verdensklasse, som viser sitt talent i klassiske balletter som Giselle og Raymonda. Topptips: Bo på det elegante hotellet vårt på Champs-Élysées, så går du fra rommet til setet ditt på bare 10 minutter!

Moscow Ballet

Det følelsesladde

Det store spennet i menneskestemmen gjør opera til den mest følelsesladde kulturopplevelsen vi har. Vi anbefaler et besøk til Wien-operaen, med fantastisk arkitektur i renessansestil. Billettene selges unna fort, spesielt for store forestillinger, så det er verdt å handle raskt når en forestilling blir satt opp. Du bør også komme dit litt før forestillingen starter for å beundre det fantastiske interiøret. Det er imidlertid ikke noe problem når hotellet ditt i Wien ligger bare en ti-minutters spasertur unna!

Vienna opera

På Operaen i Oslo er noen av husets beste seter kanskje ikke de du ville tro. Det er nemlig en opplevelse i seg selv å sitte på marmortaket på den futuristiske bygningen. Allikevel bør du ta turen innendørs for Peter Tsjajkovskijs Nøtteknekkeren i november og desember før du drar tilbake til det stilige hotellet vårt i Oslo. Baren vår er designet av det samme arkitektfirmaet som Operaen!

Exterior of White Building of The Oslo Opera House, Norway

Det dramatiske

Hvis du elsker å gå på teater, er du nødt til å gå på en forestilling i Londons livlige West End, der du finner noen av de beste musikalene i verden. Den mest kjente – les glitrende – gaten her er Shaftesbury Avenue, som byr på hele seks teatre. I tillegg spiller The Lion King på Lyceum Theatre og Fiddler on the Roof på Playhouse Theatre, i gangavstand fra Radisson Blu Edwardian, Berkshire Hotel eller Radisson Blu Edwardian, Bloomsbury Street Hotel – men det er bare to av de ti hotellene du har å velge mellom i London!

London West End Musicals

Hvis du er i Tyskland, bør du ikke gå glipp av musikalmetropolen Hamburg med sitt sjarmerende teater ved havnen.

Det elektriske

Har du noen gang opplevd et ekte Broadway-show? Opplev en kveld på Broadway i Minneapolis. Byen har etablert seg som teaterby, med flere vakre, historiske teatre som byr på magiske forestillinger. Tre av de mest populære teatrene – Orpheum, State og Pantages – ligger en kort spasertur fra Radisson Blu Minneapolis Downtown i Hennepin Avenue Theater District. I tillegg ligger det berømte teatret Guthrie Theater og store arenaer som Target Center og US Bank Stadium også i nærheten.

Hvilken opplevelse inspirerer deg mest? Bestill oppholdet ditt på Radisson Blu, og del favorittøyeblikket ditt med oss ved å bruke emneknaggen #Radisson Blu!

Fortell oss hva du mener