Topp 5-steder for utendørs vintermoro

Les Arcs in winter

Fra Aspen, Colorado til Val Thorens i Frankrike – det finnes massevis av vakre steder hvor du kan få flotte utendørsopplevelser når været begynner å bli kjølig. Men hvorfor ikke ta turen til et litt mindre besøkt reisemål i år? Nedenfor finner du våre topp 5-reisemål som du kan besøke denne vinteren for flotte utendørsopplevelser.

Beitostølen – Norge

Det er ingen overraskelse at et av de nordiske landene endte opp på listen vår over steder hvor du kan nyte vinteraktiviteter. Fra skiaktiviteter til snøscooterkjøring – Beitostølen har noe for alle, uansett hvilken utendørsspenning du er ute etter.  Du kan til og med bli med på en ‘Lavvo-aften’, en koselig middag med viltgryte i et samisk lavvo-telt, der du kan slappe av på tradisjonelt nordisk vis etter en dag med mye moro utendørs! Radisson Blu Resort, Beitostølen er det perfekte utgangspunktet for alle aktivitetene dine i dette vintereventyrlandet.

Norway in winter

Ljubljana – Slovenia

Ser du etter en urban oase etter en dag med utendørsopplevelser? Den ofte oversette hovedstaden i Slovenia, Ljubljana, vil sjarmere deg med trafikkfrie åpne områder som vil få nesten hver kveld til å føles som en kjempestor gatefest! Ljubljana er kjent for sin moderne, minimalistiske arkitektur og design, og lar deg få oppleve de beste sidene av både byen og naturen! Radisson Blu Plaza Hotel, Ljubljana tilbyr topp bekvemmelighet for deg som ønsker å slappe av og stresse ned etter en dag i byen eller fjellene.

Ljubljana Slovenia decorated for winter

Luzern – Sveits

Luzern, med de berømte sveitsiske fjellene rett ved dørstokken, er det perfekte reisemålet for deg som ønsker gammeldags europeisk sjarm i flott natur. Fotturer eller et hyggelig cruise på Luzernsjøen er flotte måter å trekke inn all den friske fjelluften på. For de mer modige derimot, kan en paragliding-opplevelse arrangeres for å få utsikt i fugleperspektiv over det fantastiske sveitsiske landskapet. Radisson Blu Hotel, Luzern er et ideelt sted å slappe av etter en opplevelsesrik dag!

Lucerne in winter

Salzburg – Østerrike

For deg som ønsker romantiske omgivelser i tillegg til naturlige underverker, er Salzburg et "må se"-sted. Fotturer i åsene i Salzburg er veldig populært, i tillegg til elvecruise ned Salzach-elven. For en virkelig unik opplevelse, hvorfor ikke ta turen til Lamprechtshöhle – eller de naturlige grottene – som du finner i nærheten av byen? Bo på Radisson Blu Hotel Altstadt, Salzburg for en autentisk opplevelse av middelalderlivet i byen, med all den moderne komforten!

Salzburg in winter

Les Arcs – Frankrike

Les Arcs er omgitt av de majestetiske franske alpene, og er et paradis for deg som er glad i å stå på ski. Selv om slalåmkjøring ikke er noe for deg, så er området fullstappet med familievennlige vinteraktiviteter, som trugegåing, snørekjøring og turer med hundeslede. Det eneste problemet vil være å finne nok tid til å gjøre alt i løpet av kun ett besøk! Radisson Blu Resort, Arc 1950 er det perfekte stedet å bo for å oppleve alle utendørsaktivitetene du kan ønske deg.

Les Arcs in winter

For mer flott inspirasjon og idéer om hvor du kan reise denne vinteren klikk her!

Fortell oss hva du mener