Topp 5 sommeraktiviteter i Twin Cities

Det er ingen hemmelighet at Minnesota har kalde vintre. Men den kanskje best bevarte hemmeligheten er hvor fint været kan bli i vår- og sommermånedene. Etter en lang og hard vinter er det definitivt på tide å komme seg ut og glede seg over varmen i Twin Cities (Minneapolis og Saint Paul). Nå er tiden inne for å nyte solen, føle vinden mot huden og oppleve sommeren utendørs. Med en hel haug av utendørsaktiviteter rundt omkring i byen, er det vanskelig å velge bare én. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å planlegge sommeren i Twin Cities.

 

Nice Ride-sykler

Minneapolis Bicycles

Begynn dagen med en Nice Ride. Nice Ride er et sykkeldelingssystem som tilbyr en sunn og enkel måte å komme seg rundt i byen på. Ta en tur rundt i sykkelvennlige Minneapolis, som har 190 km sykkelveier og 148 km sykkelstier og nylig var den eneste nord-amerikanske byen på en liste over verdens 20 beste sykkelbyer. Det beste er at du ikke behøver å bekymre deg for å levere sykkelen tilbake der du fant den: Det finnes Nice Ride-stasjoner over hele byen. Hva kunne vel være bedre? Du kan også legge opp en reiserute ved hjelp av app-en deres, som viser alle stasjoner i området. Nice Ride gir deg en flott mulighet til å nyte været, få litt trim og utforske byen. Sett deg på sykkelen og tråkk i vei!

Sculpture Garden

CherrySpoon

Har du alltid hatt lyst til å se det ikoniske Minnesota-symbolet kirsebæret på skjeen? Da er dette noe for deg! Det
te historiske stedet ligger bare en kort spaser- eller sykkeltur fra Radisson Blu Minneapolis Downtown. Skulpturens offisielle navn er The Spoonbridge & Cherry, og den befinner seg i Minneapolis Sculpture Garden, en nydelig park på 4,5 hektar ved Walker Art Center. Utforsk de 40 verkene i denne skattekisten av en park, eller ta et slag minigolf med flott utsikt over Minneapolis sentrum. Sculpture Garden er et romantisk og morsomt sted å ta bilder, spise piknik eller bare rusle gjennom parken.

Matvogner

Food Trucks 0

Som i alle andre amerikanske gourmetbyer dukker det opp en rekke matvogner, og det er ingen mangel på dem i Minneapolis og St. Paul. På tide å unne seg noe godt! Mandag til fredag står lokale matvogner oppstilt på Marquette Avenue i Minneapolis sentrum og serverer så å si all slags tenkelig mat. Taco, kebab, sushi og hummer er bare noen få eksempler på utvalget som venter!  Se City Pages' fullstendige liste over matvogner, så går du ikke glipp av en eneste matbit.

Baseball 

Twins Baseball

Et viktig tegn på sommer i USA er klassisk utendørs baseball, og Target Field er en fantastisk arena å få med seg en kamp på. Stadionet har plass til 39 000 tilskuere, ble åpnet i 2010 og er LEED Silver-sertifisert. Her holdes det konserter med store artister som Paul McCartney og Kenny Chesney, og det var her Major League Baseball All Star Game ble spilt i 2014. Det toppmoderne anlegget er hjemmebane for Minnesota Twins, og du kan velge mellom 81 kamper fra fra april til september. De eneste dårlige plassene på Target Field er dem du ikke har.

Como Park Zoo & Conservatory

Como Zoo Conservatory

Ta lokale Metro Transit til St. Paul for en av byens perler, Como Park Zoo & Conservatory. Denne sommerattraksjonen har litt av alt. Barna vil finne mye moro i fornøyelsesparken Como Town og glede seg over alle de flotte dyrene i Como Zoo. Gå ikke glipp av de storslåtte hagene og drivhusene i parken, som ble åpnet i 1915 og dermed har 100-årsjubileum i år. Inngang til Como Park Zoo & Conservatory er gratis, men det er mulig å gi donasjoner.

Samme hvilken aktivitet du velger, er det hundrevis av ting å finne på i Twin Cities om sommeren, og på Radisson Blu Minneapolis Downtown har du alle sammen i nærheten. Byene byr på en flott kombinasjon av høyhus, vann og parker, som til sammen utgjør en perfekt bakgrunn for minneverdige sommereventyr.

Fortell oss hva du mener