Topp 5-liste over ting å gjøre i Rostov-na-Donu

Don River in Rostov on Don

Rostov-na-Donu tilbyr en vakker blanding av gammeldags sjarm og moderne vibber, og er kjent som Russlands største og mest kosmopolitiske by. Den berømte elven Don, som har vært inspirasjonskilde for mange forfattere, flyter sakte gjennom byen. Utforsk de historiske stedene og lokale skattene i denne litt bortgjemte perlen før alle andre gjør det.

Utforsk Gorkijparken

Gorkijparken er en lokal favoritt med sine blomstrende hager, koselige kafeer og morsomme barneaktiviteter. Om sommeren er parken fylt med sjakkentusiaster og livlig latter fra lekende barn. Gorkijparken ligger bare en 15-minutters spasertur fra Radisson Blu Hotel, Rostov-na-Donu, og tilbyr et frodig tilfluktssted fra byen. Parken er et ideelt sted å lese en god bok eller se på folk over en kopp kaffe.

Gorky Park Rostov on Don

Spis av hjertets lyst

Den beste og deiligste måten å utforske en fremmed kultur på er å smake på den. Prøv noen lokale delikatesser og spis deg gjennom Rostov-na-Donu. Byen er virkelig et kulinarisk paradis med fantastiske restauranter som serverer både lokale og internasjonale retter. Pinot Noir har ekstravagant dekor, varm atmosfære og deilig mat, alt innen gangavstand fra hotellet.

Russian traditional borscht soup

Oppdag Don

Spaserturer langs elven Don er spesielt populære om sommeren når vollen langs elven fylles med gatekunstnere. Gjør som lokalbefolkningen og ta en spasertur langs den rolige elven, eller hopp på en båttur for et annet perspektiv. Du kan se en statue av Mikhail Sholokov, forfatteren av Stille flyter Don, som tankefullt ser ut over elven.

Don River in Rostov on Don

De best skjulte barene

Barlivet i Rostov-na-Donu utvikler seg raskt og tilbyr et unikt, lokalt bilde av internasjonale trender. Nyt en drink før middagen eller en morsom kveld i en av byens livlige og fargerike barer. Drunkenwinnie Bar er en skjult perle og lokal favoritt med en omfattende drikkemeny og amerikanske burgere. FireLake Cocktail Bar på hotellet tilbyr også smakfullt, håndlaget øl og fatlagrede cocktailer samt en fantastisk utsikt.

Restaurant Rostov on Don

Spaser på Pushkinskaya Ulitsa

Denne idylliske promenaden inviterer deg til å ta en fredelig spasertur uten trafikk – alene med tankene dine eller sammen med din bedre halvdel. Denne gaten har mye flott å se på, som fontener og skulpturer i tillegg til kafeer og restauranter hvis du trenger en pause og noe å spise. Om sommeren er gaten fylt med gatemusikanter, og området rundt universitetet og Oktoberrevolusjon-parken er spesielt vakkert.

Pushkinskaya Ulitsa street in Rostov on Don

Byen Rostov-na-Donu har mer enn du aner og er fylt med små overraskelser som skaper minneverdige øyeblikk. Bo på Radisson Blu Hotel, Rostov-na-Donu og utforsk denne livlige byen før vennene dine gjør det.

Radisson Blu Rostov On Don suite

Fortell oss hva du mener