Sykkeleventyr i Trysil

Sykkeleventyr i Trysil

I sommer-Trysil er det stisykling som gjelder. Sykkeleventyr i Trysil Bike Arena er svært familievennlig. Snille øvingsbaner og god tilrettelegging gjør at hele familien trygt kan legge sykkelferien til Trysil.

Og best av alt; Trysil Bike Arena er gratis og har åpent hele døgnet. Stisykkeleventyret ligger rett utenfor døra til Radisson Blu Resort Trysil. Start treningen i  Radisson Blu Bike Park utenfor hotellet. I sommer får dette området et skikkelig ansiktsløft med flere treningselement, nye enkle hopp og en rød sykkelløype. I tillegg kommer Sagbruket, som ligger like ved Radisson Blu Bike Park til å holde åpent i sommer for matservering og afterbike.

Gullstier

Når man føler seg tryggere på sykkelen er neste stopp Gullia. La deg forgylle av de nesten 20 km med bygd sti som svinger seg elegant innover, nedover og oppover i skogen i Gullia. Stiene er rett og slett vakre byggverk! Klopper, bruer, kuler, svinger, trehinder og andre morsomme elementer gjør hele området til et fantastisk opplevelsesområde.

Radisson Blu Trysil Hotel med sykkelsti rett utenfor hotelldøra ©destination Trysil

©destination Trysil

Magisk elg

Når man er klar for å avansere, er neste sti Magic Moose. Ta med sykkelen på stolheisen opp på fjellet, og magien kan starte. Sett avsted i den 7  kilometer lange flytstien med doserte svinger, over små hopp, på lange treklopper og over steinete partier. Se opp for elg, det er det mye av i Trysil. Når du når bunnen, har du fullført en av Europas lengste flytstier.

Naturens fornøyelsespark

Trysil er naturens fornøyelsespark , men den er ikke som andre fornøyelsesparker! I Trysil er popcorn og sukkerspinn byttet ut med termos og matpakke, karusellene er naturbaserte og inngangen er gratis. Parkens spisesteder byr på unike smaksopplevelser fra våre skoger. Hovedattraksjonen i naturens fornøyelsespark er stisykling, men parken byr også på spennende aktiviteter som familierafting, klatring, ridning, golf og masse mer.

skiheis om sommeren i Trysil for sykkeleventyr sammen med familien ©destination Trysil

  ©destination Trysil              

Det er bare å glede seg til nok en aktiv sommer å sykkeleventyr i Trysil!

Fortell oss hva du mener