Super Breakfast Makes for Super Children i Brussel

Ingenting føles mer meningsfylt enn å innse hvor stor betydning en frivillig kan ha. Frivillig arbeid skaper store og varme hjerter og gir ikke bare en enda rikere reiseopplevelse, men minner deg på å være medmenneske.

header

På mandag dro vi til barnehjemmet la Flèche, som en del av programmet for ansvarlig forretningsdrift. Med frivillige fra Radisson Blu Royal- og Radisson Blu EU-hotellene, og koordinasjon fra ansvarlig forretningsdrift-teamet, fylte vi en bil med alt som trengs for å gi barn en god morgen.

Gjennom Super Breakfast makes Super Children delte vi en nydelig frokost med 48 herlige barn, før en kreativ superhelt-workshop, der vi blant annet lærte Gregory å bli fotograf.

Gregory the photographer2

Barna var fulle av energi og lærelyst, så arbeidet med gruppen gikk lekende lett. Muligheten til å arbeide med disse barna som har vært mindre heldige enn oss med starten på den lange reisen kalt livet, var rett og slett fantastisk.

Gregory the photographer4-2

De tok oss med inn i sin verden med enkelhet, rettferdighet og likhet, og vi var alle enige om at vi likte det ganske så godt.

IMG_9231

Fortell oss hva du mener