Strålende hoteller

En konferanse med tusenvis av deltakere? Et styremøte i eksklusive og sentrale omgivelser? Eller et kundearrangement på et vakkert reisemål omgitt av palmetrær og krystallklart vann? Hos Radisson Blu trenger du ikke å lete lenge etter hoteller og møteplasser som passer for dine behov. Hotellene våre omfatter forretningshoteller i sentrum av verdens største byer, feriehoteller på populære reisemål og gode flyplasshoteller i noen av verdens største trafikknutepunkter.

Her er noen forslag hvis du ønsker å skape en enestående opplevelse for det neste møtet eller arrangementet ditt:

Radisson Blu Hotel i Kuwait

Atmosfæren på Radisson Blu Hotel i Kuwait gjenspeiler Kuwait Citys blanding av fortidens og nåtidens estetikk og kultur. Byen befinner seg nordøst i Persiabukten, hvor skyskraperne reiser seg fra ørkenslettene som skjuler de store oljereservene. Kuwait City oppstod som en havneby og ønsker alle gjester som kaster anker her velkommen. Radisson Blu Hotel ligger i nærheten av flyplassen og det internasjonale messeområdet og er ideelt for møter som skal gi en uforglemmelig opplevelse.

 

Radisson Blu Waterfront Hotel i Stockholm

Radisson Blu har en rekke sentralt plasserte byhoteller med møtefasiliteter i flotte omgivelser. Et av disse hotellene er Radisson Blu Waterfront Hotel, som ligger ved siden av Stockholm Waterfront Congress Centre − Sveriges nyeste og mest allsidige møtested for store arrangementer. Fra hotellet og konferansesenteret har gjestene panoramautsikt mot innsjøen Mälaren, Stockholms rådhus og mesteparten av hovedstaden.

 

Radisson Blu Hotel i Tromsø

Lengst nord i Norge ligger Radisson Blu Hotel Tromsø med storslagen utsikt til fjell og fjord, som gir mange muligheter til å kombinere møter med aktiviteter. Sommersesongen byr på havrafting og hvalsafari under midnattssolen, mens vintergjester kan prøve seg på snøscooterkjøring eller hundekjøring med utsikt til nordlyset.

 

Radisson Blu Hotel i Abu Dhabi

Lenger sør og i betydelig varmere omgivelser ligger Radisson Blu Hotel i Abu Dhabi. Hotellet ligger eksotisk til på øya Yas i nærheten av temaparken Ferrari World og formel 1-banen, noe som gir perfekte muligheter for møter inspirert av billøp.

 

Radisson Blu Aqua Hotel i Chicago

Hotellet Radisson Blu Aqua i sentrum av Chicago skiller seg ut i bysilhuetten med sin påfallende arkitektur, og byr på praktfull utsikt over sjøen og enkel tilgang til severdigheter som Magnificent Mile og Millennium Park. Her er det ingen tvil om at du kan ta møtene dine til nye høyder.

Fortell oss hva du mener