Stilig interiør i Köln og Frankfurt

Radisson Blu Hotel Frankfurt lobby design

Stilig design og uovertruffen service har alltid vært spesialiteten til Radisson Blu. Men Radisson Blu Hotel, Frankfurt og Radisson Blu Hotel, Cologne har tatt det ett steg videre og er en fryd for øyet til designelskere. Som et tillegg til den fantastiske utvendige arkitekturen og de misunnelsesverdige beliggenhetene har begge hoteller gjennomgått en fullstendig designoverhaling. Fra betagende lobbyer og restauranter som får tennene til å løpe i vann til lyse og stilige rom som gjør at du ikke ønsker å forlate rommet: Alt er designet med tanke på deg. Les mer om det stilige interiøret til de to hotellene.

Urban avslapning for designelskere

Radisson Blu Hotel, Cologne har stilig interiør og ligger bare minutter unna sentrum, ved Rhinens elvebredd og bare noen minutter unna Kölns historiske senter. Alle gjesterom og suiter har fått nytt utseende med rene linjer, naturlige materialer, varme toner og lokale detaljer som setter fokus på byens mest berømte monumenter, som den ikoniske katedralen eller viktigheten til karnevalet.

Radisson Blu Cologne room

Radisson Blu Hotel, Frankfurt har sentral beliggenhet nær Messe Frankfurt og er en arkitektperle i seg selv. Hotellet har mange oppussede og romslige rom og suiter som tilbyr slående utsikt over byen. De er sjarmerende og inviterende og alle rom og suiter i begge hotell er designet med moderne fasiliteter som matcher de man finner i et førsteklasses etablissement. Det friske og urbane utseendet er tiltalende for moderne og kresne reisende, som betyr at interiøret er både minneverdig og virkningsfullt.

Radisson Blu Hotel Frankfurt room

Sosiale områder for arbeid og fritid

Når du kommer inn i Radisson Blu Hotel, Cologne, befinner du deg i hotellets hjerte og episenteret til inspirerende design fra enhver vinkel. I det imponerende 15 m høye glassatriet finner du Ellipse Restaurant, Bar & Lounge som er fokuspunktet til hotellet. Med sin avslappende og positive atmosfære og det populære «all-day dining»-konseptet, er restauranten og baren nå i perfekt harmoni. Se etter både regionale og internasjonale retter, servert med like mye finesse!

Ellipse Restaurant Bar Lounge at Radisson Blu Cologne

Ved siden av lobbyen i Radisson Blu Hotel, Frankfurt, finner du et sted å slappe av: Circle Bar & Lounge. Utendørsterrassen, omringet av en grønn hage og en dam, lokker deg til å bli sittende lenge denne sommeren. Den positive stueatmosfæren får deg til å bli værende fra lunsj til middag og drinker og alt etterpå eller imellom. Er du på forretningsreise og ser etter et sted å skrive noen e-poster? Den romslige og stilige lobbyen er perfekt for det.

Circle Bar Lounge at Radisson Blu Hotel Frankfurt

Hold formen med stil

Det spesielle designet fortsetter i fitness- og velværeområdene. I Köln vil det 360 kvadratmeters store fitness- og avslapningsområdet Vitarium, med finsk sauna og moderne kardioutstyr, invitere gjester til å slappe av eller få opp pulsen! Design kan fungere som inspirasjon til å holde seg sunn, ikke sant?

Nå som vi har fått nytt kardioutstyr, bør du ikke gå glipp av fitness- og avslapningsområdet på Radisson Blu Hotel, Frankfurt heller. Det samme gjelder utsikten fra 18. etasje – som best ses fra det oppvarmede svømmebassenget. Igjen, inspirerende omgivelser kan fungere som inspirasjon til å holde seg sunn, ikke sant?

Radisson Blu Hotel Frankfurt Fitness Centre

Mer enn konferanserom

Ser du etter en måte å virkelig gi dine gjester et langvarig inntrykk for ditt neste møte eller arrangement på? Gå inn i de toppklasses lokalene til Radisson Blu Hotel, Cologne, så vil du se at dine delegater eller gjester er i eksperthender. Her har du 12 multifunksjonelle møterom spredt over 1200 kvadratmeter. Perfekt for konferanser, workshops eller private måltider i det helt nye lokalet «Bottega».

Radisson Blu Hotel Cologne venue Bottega

I Frankfurt ble arrangementsområdet utvidet til mer enn 1800 kvadratmeter med totalt 17 møterom, med masse plass for en rekke arrangementer. Det er også en ballsal med 4,5 meter høyt tak, og det splitter nye «Atelier», som er et perfekt sted for et forretningsmøte etterfulgt av drinker og middag. Og hvorfor ikke prøve noe nytt ved å gi gjestene dine frisk luft ved å organisere et arrangement på terrassen? Planlegger du et teambyggings- eller idédugnadsmøte? Frisk luft får i gang de kreative små grå!

Oppdag minneverdig design på ditt neste opphold på Radisson Blu Hotel, Cologne eller Radisson Blu Hotel, Frankfurt.

Fortell oss hva du mener