Stilig bespisning med utsikt i Johannesburg

Radisson Blu Gautrain Central One Restaurant design with pink highlights

Restauranten Central One er et virkelig eldorado for gourmeter med en sørafrikansk vri. Etter et omfattende redesign, vil Central Ones nye, innbydende interiør berike bespisningsopplevelsen i enda større grad i Radisson Blu Gautrain Hotel, Sandton Johannesburg. Oppdag mer om den elegante interiørdesignen nedenfor.

Varmt design med luksuriøse detaljer

Når du kommer inn i den nyrenoverte restauranten Central One, vil du føle deg som hjemme. Fra jordfargene som oser av varme og raffinement til bruken av naturlige materialer som stein og tre – alt på et sted designet for å få gjestene til umiddelbart å føle seg komfortable og avslappet.

Blandet med detaljer i kopper og gull gir det unektelig restauranten en luksusfølelse – som utheves når lyser går gjennom rommet. For å videre understreke stedets romantiske atmosfære, har koselige avskjermede sittegrupper blitt bygd i hele rommet, som gjør det til et perfekt sted for en date eller familiekveld – fra frokost og lunsj til middag.

Radisson Blu Gautrain Central One Restaurant design with copper tones

Friske, sørafrikanske smaker

I likhet med interiøret er Central Ones meny en nøye balansert blanding av innflytelse. Retter som sakte grytestekte lår av karoo-lam eller svinebog høres misvisende enkle ut, men gjør deg klar for mengder av sørafrikanske krydder. Den nylig ansatte sjefskokken Tarryn Coetzee står bak alt dette. Hun legger til: «Å være kokk er ikke bare en jobb for meg. Det er en lidenskap jeg har vokst inn i, og jeg vokser fortsatt hver dag».

Rettene lages alltid med de ferskeste lokale ingredienser, og det finnes noe for enhver smak og som passer til enhver tid på dagen. Fra superfrokost-buffeten om morgenen, til lunch og snacks, frem til middag, bør denne sentrale restauranten være obligatorisk på enhver reisendes liste over restauranter de skal besøke.

Radisson Blu Gautrain Central One Restaurant Super Breakfast

Utsikt over Johannesburgs skyline

Restauranten ligger i tredje etasje i Radisson Blu Gautrain Hotel, Sandton Johannesburg, med utsikt over Johannesburgs betong-skyline. Sandton er kjent som Afrikas rikeste kvadratkilometer, og Central One er bare kort gange fra Gautrain-stasjonen.

Når du ser hotellet blir du umiddelbart fascinert av den store bassengplattformen med 180 graders utsikt. På hele plattformen er sofistikert stil i sentrum – uten at det går på kompromiss med komfort og den kjente varme atmosfæren. Men det er ikke bare restauranten som fortjener et besøk, den trendy baren ved bassenget er det perfekte stedet for en drink i solnedgangen eller forfriskninger før du går for å nyte et måltid.

Radisson Blu Gautrain Central One Restaurant Johannesburg view

Bli inspirert med disse beste Radisson Blu-suitene med utsikt

Oppdag Radisson Blu Gautrain Hotel, Sandton Johannesburg for et rom med #BluView og en elegant sørafrikansk matopplevelse.

Fortell oss hva du mener