Sommerens naturopplevelser

Man Hiking On Mountain

Sommeren er den beste tiden av året for friluftsaktiviteter. Solen skinner, luften er varm, og det virker som hele verden er i godt humør. Det er tid for å komme seg ut og nyte sommersolen så lenge du kan. Hvis du er et selverklært "stuegris" og usikker på hvor og hva du kan finne på av friluftsaktiviteter i sommer – ingen grunn til bekymring! Vi har samlet våre fem favoritter blant sommerens utendørsaktiviteter for å gi deg litt inspirasjon til sommerferien.

Kajakkpadling

Finnes det noen bedre måte å nyte både land og hav enn fra en kajakk? Du kan padle på elver og innsjøer, men en av våre største favoritter er den dalmatiske kysten. Med Radisson Blu Resort, Split  som base kan du både slappe av på stranden i det kroatiske solskinnet og ta herlige turer på sjøen i kajakken.

Man Kayaking on river in sunset

Zorbing

Har du alltid hatt lyst til å finne ut hvordan det føles å være en hamster i et hamsterhjul? Da er kanskje zorbing din nye favorittaktivitet. På Rolling Haggis i Edinburgh kan du klatre inn i en av de enorme oppblåsbare ballene og rulle bortover langs Skottlands imponerende landskap. Etter all den rullingen trenger du kanskje litt fast land for å slappe av og få tilbake kreftene. Radisson Blu Hotel, Edinburgh City Centre ligger ved Royal Mile i sentrum av byen og hjelper deg gjerne til å komme tilbake til jorden etter zorbing-eventyret.

kids playing zorbing

Fallskjermhopping

 Hvis høydeskrekk aldri har vært noe problem for deg, bør du ikke gå glipp av et tandemhopp fra et fly i 10 000 fots høyde over Jersey. Sammen med instruktøren kommer du opp i over 200 km/t i 30 sekunders fritt fall med fantastisk utsikt over stranden, før du lander ved Gun Site-slippen i St. Aubins Bay. Teamet i Skydive Jersey hjelper deg gjerne med å få et herlig adrenalinkick, og Radisson Blu Waterfront Hotel, Jersey bidrar til at du får pulsen tilbake til det normale igjen.

two people sky diving

Terrengsykling

 Utforsk storslåtte Schwarzwald i Sørvest-Tyskland fra den idylliske og sjarmerende småbyen Baden-Baden eller Karlsruhe. Med over 30 mil stier – for både begynnere og eksperter – er dette en morsom måte å nyte Tysklands friske luft og sommersol på. Bestill rom på Radisson Blu Badischer Hof Hotel, Baden-Baden eller Radisson Blu Hotel, Karlsruhe, og gjør deg klar for et utendørseventyr!

mountain bike in a forest

ATV-kjøring

 Lyst på en friluftsopplevelse med litt hestekrefter? Det store og vakre landskapet i Luzern kaller på deg. Hopp på en ATV eller firhjuling og legg ut på en fartsfylt tur med adrenalingaranti!  Slapp av etter turen med et opphold på Radisson Blu Hotel, Lucerne.

woman riding ATV

Ikke nok friluftseventyr? Få mer inspirasjon på Radisson Blu-nettstedet.

Har du en favoritt-utendørsaktivitet du vil dele med oss? Fortell om den på Twitter med emneknagg #RadissonBlu.

Fortell oss hva du mener