Drøm deg bort til solfylte paradis

Filini Garden at Radisson Blu Hotel Abu Dhabi

Drømmer du deg også bort til sol, turkist vann og hvite strender? Hvor skal du dra for å finne de beste strendene og få en opplevelse utenom det vanlige? Vi har svaret!

 

Sandstrender, sol og Orienten, De forente arabiske emirater

Her finner du et vell av vakre strender, shopping, spennende mat og en blanding av kulturer. De forente arabiske emirater er et eksotisk reisemål som byr på moderne bygninger og et drag av Orienten. Velg blant reisemål som Sharjah, Fujairah eller Abu Dhabi, som alle har solgaranti, selv om vinteren, og tilbyr noe for enhver smak.
Radisson Blu Resort Sharjah pool

Basarer, milelange strender og spennende matkultur, Tunisia

Et solrikt reisemål med milelange, vakre strender. Men her finnes det mer å gjøre enn bare å slikke sol og bade. I basarkvartalet finnes det fordelaktige shoppingmuligheter, og der finner du keramikk, skinnvarer og mye annet. Ikke glem å prute! Prøv det lokale kjøkken, der Middelhavet og Afrika forenes på tallerkenen. Besøk reisemål som Hammamet, som betyr "badeplass" på arabisk og er en av de største feriebyene i Tunisia, eller Djerba, som ligger utenfor sørkysten av Tunisia og lokker med sol og varme hele året.
Radisson Blu Resort & Thalasso Hammamet pool

Hvite sandstrender, vakker natur og shopping, Sør-Afrika

Det er mange grunner til å besøke Cape Town. Her får du det beste av strender, shopping og natur. Oppdag strendene utenfor byen og dra til Camps Bay eller Clifton. Eller ta taubanen opp på Taffelberg-platået og nyt den fantastiske utsikten over hele Cape Town. De fleste turistene bor i Waterfront, et gammelt havneområde som nå er et trivelig sentrum med butikker, hyggelige restauranter og barer.
Cape Town skyline

Sol, strender og avslapping, Kanariøyene

Kanariøyene er et populært reisemål for de som liker sol, vakre strender og variert landskap.  Las Palmas har den perfekte kombinasjonen av sol, bading og herlig storbyliv. Hvis du vil ha en roligere tilværelse, kan du besøke den solrike sørkysten og Puerto de Mogan, som er en koselig fiskerby i maleriske omgivelser.
Puerto de Mogan fishing village Canary Islands

Rødehavet, krystallklart vann og historiske severdigheter, Egypt

Hvis du reiser til Egypt, venter Rødehavets strender, historiske severdigheter og krystallklart vann der du kan prøve deg på både dykking og snorkling. I El Quseir kan du nyte en pause fra strendene og utforske de lokale butikkene og basarene, og besøke severdighetene. Eller hvorfor ikke prøve kamelridning på stranden?

Radisson Blu Resort El Quseir

Er du reiselysten? Sjekk ut disse fantastiske bassengene for å få mer reiseinspirasjon.

 

Fortell oss hva du mener