Fem smarte sjekkpunkter for vellykket arrangementsplanlegging

Å planlegge – og gjennomføre – det perfekte arrangementet kan være en nervepirrende opplevelse. For at en sammenkomst skal bli minneverdig, må en mengde små detaljer falle på plass til rett tid. Uansett hva slags arrangement du planlegger eller hvor stort det er, er det å velge den rette arrangmentspartneren nøkkelen til suksess. Vi har nylig utført en undersøkelse for å finne ut hva som kreves for perfekt arrangementsplanlegging, inkludert: inspirasjon til konsepter, finne det perfekte lokalet, bestilling, planlegging av arrangementet, ankomst og oppsett, selve arrangementet og oppfølgingen. Vi har brukt ekspertenes resultater til å hjelpe deg med å navigere deg gjennom alle faser av arrangementsplanleggingen. Les videre for fem tips for arrangementsplanleggere.

Ballroom Atlas Bucharest Radisson Blu conference meeting room

1. Lidenskap er viktig … så velg en partner som virkelig deltar

Det å velge det rette lokalet er svært viktig når du planlegger et uforglemmelig arrangement. Ikke bare å finne et eksepsjonelt møtelokale, men også å sikre at lokalet har et entusiastisk ekspertteam som deler din lidenskap for å skape virkelig minneverdige arrangementer. Se etter oppmerksomme og fleksible partnere som tar initiativ og kommer med inspirerende, proaktive forslag om hva som er mulig i lokalet deres for å sikre at deltakerne dine får en minneverdig opplevelse. For inspirasjon til ditt neste arrangement kan du ta en titt på de 16 enestående møtelokalene på Radisson Blu Oslo Airport:

Radisson Blu Airport Hotel Gardemoen Oslo lounge seating area

2. Hvert øyeblikk teller! Rask respons er viktig…

Prioriter potensielle partnere som gir deg svar både raskt og effektivt med et godt forslag som dekker alle behovene du har oppgitt. Samt de som ikke nøler med å ringe eller sende en e-post for å sjekke at de virkelig forstår ALLE dine behov heller enn å sende et uferdig forslag. Radisson Hotel Groups mantra, hvert øyeblikk teller, betyr at vi virkelig forstår at tiden din – og virksomheten din – er for verdifull til å kaste bort.

Punctuality to meetings - conference - events

3. Bruk tid på å finne noen som er opptatt av å fremme arrangementet ditt

Ditt spesielle arrangement fortjener særskilt og personlig oppmerksomhet. Derfor bør du velge et lokale som gir deg en egen kontaktperson som kan håndtere enhver detalj – fra start til slutt. Du vil kjenne at stressnivået synker når du jobber med dette nye medlemmet fra ekspertteamet, som vil hjelpe deg med å oppfylle visjonen din. Eksperten din vil være godt kjent med det grunnleggende – som planløsninger og kartlegging av kapasitet – og bør snakke med deg om andre viktige tilbud, for eksempel karbonkvoter og skreddersydde pakker, som Green Key-sertifiserte Radisson Blu Paris Marne-La-Vallée. Green Key er et internasjonalt miljømerke som innbefatter å oppfylle sosiale, økologiske og tekniske standarder som overgår nasjonens offisielle miljøkrav.

Exterior Paris Radisson Blu Marne La Vallee

4. Sett klare mål – slik at partneren din kan hjelpe deg med å score

Det er viktig at du gir et klart bilde av arrangementets formål i prosjektbeskrivelsen. Noen av målene kan være å finne det perfekte lokalet med rett kapasitet, fremskaffing av IT og betalingsvilkår. Og husk at mat har mye å si! Så velg en partner med en god innstilling som tilbyr spesielle menyer for å forbedre stemningen på møtet eller for å dekke spesielle diettbehov – som vil være til hjelp når du vil lykkes. Ta en titt på den nye mattrenden på Radisson Blu Bucharest og få siste mote innen mat og drikke med på arrangementet ditt. Imponér gjestene dine med alt fra vill gatemat til nye tolkninger av bestemors klassikere.

Interior Lobby Bucharest Radisson Blu bar

5. Samarbeid er nøkkelen

Det er ikke automatisk over når alle drar hjem: Arrangementet ditt blir forhåpentligvis starten på et vakkert og kontinuerlig forhold med ditt partnerlokale. Fa kturaene bør være detaljerte, raske og nøyaktige og inkludere provisjon. Be om en telefonsamtale med personlige tilbakemeldinger i stedet for en e-post eller nettundersøkelse for å diskutere hvordan ditt neste arrangement kan bli enda bedre.

conference meeting presentation general

Til slutt bør du huske at god forberedelse er nøkkelen til alle vellykkede arrangementer. Så hvorfor vente til ditt neste store arrangement nærmer seg?

Ta en titt på alt som Radisson-møter kan gi deg i dag.

Fortell oss hva du mener