Small er så avleggs – XXL Meeting

Stor, større, XXL – de flotteste lokalene i XXL-format i hele Europa

Jakten på lokaler er ikke noe nytt i arrangementsbransjen. Det kan ta lang tid å finne det perfekte stedet. Enda vanskeligere er det dersom det gjelder et stort arrangement med mange deltakere. Enten du er på jakt etter avslappende omgivelser ved kysten, praktiske løsninger nær flyplassen eller et sted midt i bysentrum – her er en liten samling av våre XXL-møtelokaler for å gi deg inspirasjon når du skal planlegge ditt neste arrangement.

XXL-møte i Berlin

Velg blant 15 moderne møte- og arrangementsrom til ditt unike arrangement i Tysklands hovedstad. Enten du foretrekker det godt opplyste foajeen eller DomLounge i åttende etasje med utsikt over Berlins tak – med til sammen 2750 m² møtelokaler kan rommenes størrelser skreddersys etter dine behov. Med sine 427 rom er Radisson Blu Hotel, Berlin definitivt det perfekte stedet for store arrangementer.

XXL-møte på flyplassen – Zürich

Med en XXL-konferanse på Zürich lufthavn er du klar til take-off på et øyeblikks varsel. Dette  Radisson Blu-hotellet har 4232 m² gulvareal og 52 møterom – det største tilbudet i hele Sveits. De ulike rommene passer perfekt både for samlinger som strekker seg over flere dager, mindre éndags-arrangementer og møter som varer i bare noen timer. Men det beste av alt er at rommene har helt lydtette panoramavinduer med fascinerende utsikt mot flyplassen og de sveitsiske fjellene.

XXL-møte på konferansesenteret i Hamburg

I Hamburg beveger du deg sømløst fra hotellet til konferansesenteret og tilbake igjen.  Radisson Blu Hotel, Hamburg har direkte forbindelse til Congress Center Hamburg (CCH), og har også 13 egne møterom. Fire av disse kan slås sammen til en ballsal på 536 m². Salen har plass til opptil 1000 deltakere, som kan glede seg over innovativ teknologi, privat foajé og en herlig terrasse gjennom hele arrangementet.

Lyst til å se flere unike XXL-møtesteder? Ta gjerne en titt på det komplette tilbudet vårt Vi ønsker deg et godt XXL-møte!

Fortell oss hva du mener