Slik planlegger du det perfekte julebordet!

Dark wooden deck table over christmas tree and fireplace

Julebordet er alltid en av årets mest etterlengtede begivenheter i bedriften. Julebordet bidrar til en rekke morsomme historier om uventede dansetrinn og altfor mye snaps. Med så store forventninger er det rimelig å spørre: Hvordan planlegger du det beste julebordet for bedriften? Så her kommer noen tips som enhver julebordplanlegger bør tenke på under planleggingen av årets fest!

Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet

Når du er på jakt etter det beste stedet for julebordet, er det mange ting du bør overveie. For eksempel bør du tenke på hvor lett tilgjengelig stedet er for alle deltakerne, om du trenger å ordne med transport, og om det blir behov for overnatting. Så kommer spørsmål som: Skal stedet være rustikt, som en gammel hangar, eller klassisk stilfullt, som et flott hotell? Tilbyr stedet mat og drikke? Vil du få tilgang til stedet før festen? Vil stedet dekorere festsalen for deg?

Selv om planleggingen av det perfekte julebordet begynner å virke som et umulig oppdrag, trenger det ikke være det!

Facade with christmas lights at Radisson Blu Hotel Tromso

Planlegge det selv versus pakketilbud

Tar du virkelig sjansen på å legge en så viktig begivenhet til et festlokale som nylig har åpnet? Hvis du er en erfaren arrangementskoordinator, så kjør på! Hvis ikke vil du kanskje foretrekke et sikrere alternativ med hjelp fra en ekstern arrangementskoordinator – hvis økonomien tillater det. Du kan også velge å bestille et sted som tilbyr temabaserte pakketilbud. Et slikt alternativ kan være å legge julebordet ditt til et Radisson Blu-hotell. Vi er spesialister på arrangementsplanlegging, og kan skreddersy arrangementet helt etter dine behov. Alt du trenger å gjøre, er å fortelle oss hva du ønsker, og siden kan du fokusere på å ha en flott fest med kollegaene dine!

Tre helt konkrete alternativer i år i Oslo er:

Radisson Blu Hotell Nydalen, Oslo, hvor du vil finne det største (og vakreste) juletreet som vi er sikker på vil få deg i god julestemning. Ekstra spesielt blir det når du kan feire i våre nyrenoverte fasiliteter på Radisson Blu Scandinavia Hotell, Oslo. Internasjonalt  design - Skandinavisk hjerte! Vi lover å gi deg en fantastik opp levelse med deilig mat og en utrolig atmosfære. Og ikke glem den unike utsikten fra vår Summit bar i 21. etasje. Eller om du vil lenger ut ved Fjorden på Radisson Blu Park Hotell, Oslo. Her kan du feire med stil eller ta det rolig og nyte de nærliggende naturomgivelsene.

Landscape with snow around Radisson Blu Park Hotel in Oslo

Vi kan tilby mange fantastiske arenaer hvor fest og mat står i fokus. Les og velg din favoritt - vi lover og ikke skuffe!

Julebord – for alle

Maten er et av nøkkelelementene for et vellykket arrangement. For julebord er maten spesielt avgjørende. Når du planlegger et julebord, er det mange spørsmål som må besvares, som for eksempel: Ønsker du en tradisjonell julebuffé, eller vil en klassisk 3-retters middag være et bedre alternativ? Hvordan kan du imøtekomme kollegaer med spesielle diettbehov eller allergier?

De fleste stedene som tilbyr pakker, vil kunne servere spesialmenyer til personer med slike behov – hvis de er informert om dette på forhånd! Det betyr at det er viktig å passe på at alle som har slike behov, informerer om dette i tide, helst når de registrerer seg for festen.

Food and christmas decoration at Radisson Blu Hotel

Komme seg hjem – offentlig transport, drosje eller overnatting?

Ethvert julebord involverer mye alkohol, og samtidig som dette kan være en flott måte å få kollegaene ut på dansegulvet på, må det også passes på at alle kommer seg trygt hjem. For å gjøre det enkelt å komme seg trygt hjem, kan du legge arrangementet til et sted i nærheten av offentlig transport, ordne med busser som tar deltakerne til nærmeste togstasjon eller informere om hvordan de får tak i en drosje etter julebordet.

Hvis du vil være sikker på at deltakerne ikke trenger å bekymre seg over hvordan de skal komme seg hjem, kan du legge julebordet til et sted som tilbyr overnatting. Å kunne gå fra dansegulvet og rett til sengs høres fristende ut, ikke sant? Uansett hva du foretrekker, så kan alle Radisson Blu-hotellene i Danmark, Norge og Sverige være et godt valg, siden de alle har en sentral beliggenhet i nærheten av offentlig transport, en resepsjon som kan hjelpe folk med å bestille drosje og massevis av rom for trette kollegaer.

Hvis du ønsker et perfekt julebord, hvorfor ikke legge det til et Radisson Blu-hotell? Vårt erfarne og dedikerte arrangementsteam vil passe på at alt er nøye planlagt, men de lar det være opp til deg å holde en fest som ikke vil bli glemt med det første!

Fortell oss hva du mener