Slik planlegger du det perfekte julebordet!

Dark wooden deck table over christmas tree and fireplace

Julebordet er gjerne en av årets store begivenheter, både i jobbsammenheng og privat. Et julebord kan for eksempel bidra til en rekke morsomme historier i etterkant, om sjefen som svingte seg på dansegulvet eller en onkel som fikk litt for mye akevitt.

I dag er det like vanlig å ha julebord med vennegjengen eller familien, som det er med jobben. Men uansett hvem som deltar er som regel forberedelsene de samme. Og hvordan planlegger du så et julebord som alle snakker om i lang tid etterpå? Her kommer noen tips som er verdt å tenke på under planleggingen av årets fest.

En arena for suksess

Noe av det første du må tenke over er hvor julebordet bør arrangeres. Her er det mange ting du bør vurdere, men beliggenhet er kanskje det aller viktigste. Er det lett for alle deltakerne å komme seg til og fra stedet, eller trenger du å ordne med felles transport? Eller er det kanskje behov for overnatting?

Dersom du arrangerer en temafest bør du finne et lokale som matcher temaet. Er du ute etter en uformell låvefest, eller en klassisk og stilfull gallamiddag? Kan for eksempel et julebord med panoramautsikt være fristende? På Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo kan dere ta en pause fra førjulsstresset og nyte en nydelig middag med fantastisk utsikt over hovedstaden. Alle byens julelys setter dere garantert i den rette stemningen. I perioden 1. november til 20. desember tilbyr vi 3- eller 5-retters julemeny for grupper på minst 20 personer. Booker du innen 15. oktober byr vi på gratis leie av lokalet. 

Hold julebordet på Oslo Plaza

Bilde: Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo – Plaza Panorama

Radisson Blu Royal Hotel, Bergen ligger rett ved Bryggen, med nydelig utsikt utover marinaen og kort vei til Fløybanen. Hotellets restaurant har dyktige kokker som sørger for den perfekte lukten og smaken av jul, og serverer både julebuffet og julemat à la carte. Alt ligger til rette for at julebordet blir en suksess. Se meny og informasjon om bestilling i vår julebrosjyre!

Arranger julebordet på Bryggen i Bergen

Bilde: Radisson Blu Royal Hotel, Bergen – Bryggen i Bergen

Underholdning til julebordet?

Hvis du er en erfaren arrangør har du sikkert ingen problemer med å arrangere tidenes fest selv. Hvis ikke, vil du kanskje føle deg sikrere på at julebordet blir en suksess med hjelp fra et eksternt eventbyrå – dersom økonomien tillater det. Du kan også velge å leie et sted som tilbyr temabaserte pakketilbud. Da blir det mindre jobb på deg som vertskap, og du får mer tid til å være med på festen selv. Et slikt alternativ kan for eksempel være å legge julebordet ditt til et Radisson Blu-hotell.

Radisson Blu Hotel, Tromsø kan dere nyte et arktisk paradis ved vannkanten, i sentrum av byen. Her kan dere beundre den vakre utsikten over fjellene, skogene og fjordene rundt hotellet. Og kanskje dere til og med får oppleve det magiske nordlyset. En mer perfekt ramme for julebordet skal du lete lenge etter.

Julebord i Tromsø

Bilde: Radisson Blu Hotel, Tromsø – Julebord under nordlyset

13. og 14. desember får Radisson Blu Hotel, Tromsø besøk av Wallmans Salonger, som er på turné med sitt julebordshow. Enklere blir det ikke å arrangere julebord, enn å bestille denne ferdige pakken som inneholder både velkomstdrink, 3-retters middag, show og afterparty. Kjøp billetter her.

Wallmans Salonger

Bilde: Wallmans Salonger – Kommer til Radisson Blu Hotel, Tromsø!

I Tromsø arrangerer vi også julemarked – et annerledes julebord 6. og 7. desember. Her blir det en uformell atmosfære, hvor du får følelsen av å være på et julemarked. Vi serverer tradisjonell, lokal julemat som streetfood fra matboder, og det blir underholdning fra et internasjonalt band som spiller opp til dans og inviterer til sing-a-long. Her kan dere synge med på 80- og 90-talls partylåter, og sørge for topp stemning i selskapet. Her blir det fullt, så husk å bestille bord: 777 59 013 eller conference.tromso@radissonblu.com. Les mer om årets julebord og julearrangementer i Tromsø!

Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim blir det julebordshow 13. desember. Her kan dere nyte vår herlige julebordsbuffet, til forrykende underholdning fra Showpatruljen. Kjøp billetter her.

Julebord i Trondheim

Bilde: Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim

Alle skal få!

Maten er ett av nøkkelelementene for et vellykket arrangement, og for et julebord er maten spesielt avgjørende. Ønsker du en tradisjonell julebuffet, eller vil en klassisk 3-retters middag være et bedre alternativ? Og hvordan kan du imøtekomme kollegaer med spesielle diettbehov eller allergier? De fleste steder som tilbyr pakkeløsninger kan servere spesialmenyer til personer med slike behov – hvis de er informert om dette på forhånd! Det betyr at det er viktig å passe på at alle som har spesielle behov informerer om dette i god tid, helst når de melder seg på festen. Dersom du bruker en påmeldingsløsning, inkluder gjerne en mulighet for å registrere behovene allerede der.

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo kan dere få et perfekt julebord i moderne omgivelser. Start kvelden med en drink i Summit Bar og kom i julestemning med den fortryllende utsikten over byen og Oslofjorden. Vår restaurant, 26 North Restaurant & Social Club, disker opp med herlig julemat som er inspirert av de nordiske landene, deres natur, kulinariske skatter og design. Her tilbyr vi en meny som garantert vil trigge deres smaksløker. Les mer om 26 North Restaurant & Social Club, eller send oss en forespørsel.

Summit Bar

Bilde: Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo – Summit Bar

Holder dere til i Trondheim vil dere få et vellykket julebord på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim som i over 30 år har servert feststemte gjester nydelig julemat, fra bugnende buffeter eller på innbydende juletallerkner. Våre kokker disker opp med de lekreste retter, og vi garanterer noe for enhver smak. Etter middagen blir det levende musikk, hvor dere kan slå dere løs på dansegulvet eller bare nyte stemningen. Vi legger sjelen vår i pynting, slik at dere får en uforglemmelig kveld med god julestemning. Se meny og informasjon om bestilling i vår julebrosjyre.

Etter den søte kløe ...

Et julebord involverer ofte mye alkohol og sene kvelder. Samtidig som dette kan være en enkel måte å få deltakerne ut på dansegulvet på, må du også passe på at alle kommer seg trygt hjem. Det kan være lurt å legge julebordet til et sted i nærheten av offentlig transport, eller du kan ordne med felles busser til nærmeste togstasjon. For å unngå bekymring over hvordan dere skal komme dere hjem, kan du legge julebordet til et sted som også tilbyr overnatting. Å kunne gå fra dansegulvet og rett til sengs høres vel fristende ut? Uansett hva du foretrekker, så kan alle landets Radisson Blu-hoteller være et godt valg, siden de alle har en sentral beliggenhet i nærheten av offentlig transport, en resepsjon som kan hjelpe folk med å bestille taxi og massevis av rom for trette festløver. Vi kan tilby mange fantastiske arenaer hvor fest og god julemat står i fokus.

Ved vannkanten i Stavanger finner du Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, et ikon i hjertet av byen. Hotellet er et landemerke i byens historie, og her kan dere sammen både mimre og skape nye minner. Vår restaurant FireLake har dyktige kokker som gir deg smaken av jul, uansett menystørrelse. Her serverer vi både julelunsj, julebuffet, en 3-retters meny og en 4-retters meny. Se meny og informasjon om bestilling i vår julebrosjyre.

Julebord i Stavanger

Bilde: Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger

Radisson Blu Hotel, Bodø ønsker velkommen til førjulsfeiring i flotte omgivelser ved bryggen i Bodø. Vi hjelper deg gjerne med å forberede firmaets julebord eller dine private selskaper, og lover en stemningsfull kveld med tradisjonell og god julemat. Vi tilbyr julebord med levende musikk, og fra menyen kan du velge mellom julelunsj, julebuffet, spis så mye lutefisk du vil eller julemat à la carte. Les mer om våre juletilbud og se informasjon om bestilling.

Julebord på Radisson Blu Hotel, Bodø

Bilde: Radisson Blu Hotel, Bodø

Julebord for de minste

Julen er barnas høytid. Ta derfor gjerne med de minste i familieselskap i trygge og stemningsfulle omgivelser. Ved flere av våre hoteller tilbyr vi barnevennlige julebord. Både Radisson Blu Hotel, Bodø (kontakt oss for bestilling) og Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim (kontakt oss for bestilling) inviterer til familiejulebord på søndager i desember. Radisson Blu Royal Hotel, Bergen inviterer til Royals store familiejulebord 8. og 15. desember. Les mer og send oss en forespørsel!

Besøk av julenissen

På Radisson Blu Hotel, Tromsø arrangerer vi familiejulebord hvor vi går rundt juletreet. Det blir godteri til barna når nissen kommer, og underholdning ved Kongsbakken. Olaf fra Frost kommer også. Til mat serverer vi tradisjonell, lokal julemat som streetfood. Det blir en eventyrlig førjulsdag som du ikke kan la være å ta med barna på. Ta kontakt for bestilling og mer info om våre julebordstilbud: 777 59 013 eller conference.tromso@radissonblu.com.

Julebord i Tromso

Fortell oss hva du mener