Lidenskapelig kjøring: Sånn skapes den ultimate hotellsuiten

Det er som et himmelsk ekteskap mellom design og komfort: foreningen av en ikonisk Mercedes-Benz og legendariske Radisson Royal Hotel, Moscow. Se for deg verdens mest stilfulle, luksuriøse bilinteriør, der strømlinjeformede overflater varsomt reflekterer lyset, der stolen er av ergonomisk perfeksjon, der gulvbelegget glitrer som havet og der favorittmusikken din svever i luften. Med den aller minste bevegelsen endres alt rundt deg på mirakuløst vis – følelser, lys og lyd.  Det er en opplevelse som er SÅ utrolig at du ikke vil at reisen skal slutte.

Så forvandler du denne fantastiske visjonen til en hotellsuite som gir deg tankegangen bak et vidunderlig samarbeid mellom Radisson Royal Moscow og deres langvarige bilpartner Mercedes-Benz. Begge de verdensledende merkevarene deler en lidenskap for å skape de mest luksuriøse, fantastiske designrommene – der folk faktisk har lyst til å være. Begge er hengitt til fantastisk funksjonalitet. Nå, i et samarbeid for å kombinere ekspertise, stil og eleganse, har de skapt den helt unike Maybach-suiten – oppkalt etter Mercedes' toppmodell, med moderne gjestfrihet i et overdådig miljø i verdensklasse. Utforsk Maybach-suitens underverker nedenfor.

Spesialdesignet komfort

Den spektakulære, 170 kvadratmeter store suiten har et minimalistisk fargeskjema med komfortable soneinndelinger som skaper romfølelse – og som flyter gjennom inngangspartiet til stuen, til omkledningsrommet, det imponerende soverommet og badet – fullt utstyrt med Jacuzzi og vidunderlig utsikt over Det hvite hus. Spesialdesignede detaljer omfatter behandlede valnøttoverflater og stilfulle, ukompliserte møbler med behagelig funksjonalitet. Bruken av reflekterende overflater forstørrer rommet visuelt, mens veldig tykke tepper gir topp komfort og super støyisolering.

Radisson Royal Maybach Suite living area

Top Gear

Den høyteknologiske Maybach-suiten har hjemmekino og tre audiosoner, med mulighet til å koble til mobilenhetene dine via Airplay og høre på dine egne favorittspillelister. Sitt som limt til dine BURG&GLASS TV-er på soverommet, i stuen og på innsiden av speilet ved siden av Jacuzzien. To smarte konsoller hjelper deg med å velge mellom fire forskjellige lysprogrammer: velkommen, galleri, cocktail ... og party! Suitens unike atmosfære skapes ved hjelp av Mercedes' merkevareplakater, albumer, bilmodeller og logoprojeksjoner, i tillegg til den utrolige Maybach-baren som speiler bilens klassiske chassis.

Radisson Royal Maybach Bar in the Maybach Suite

Stil og trend

"Vi er svært stolte over at de mest luksuriøse suitene på Radisson Royal Hotel blir kalt Maybach-suiten, siden det er akkurat det vårt varemerke Mercedes-Maybach står for: Det ultimate innen moderne luksus og eksklusivitet! Vår Mercedes-Maybach er den mest suksessrike bilen i luksusbilsegmentet i Russland, og Russland er også det største markedet for Maybach-bilene våre i hele verden. Så for å si det med én setning: Russiske toppkunder elsker Mercedes-Maybach-bilene våre, og de kommer til å elske Maybach-suiten!" sier Jan Madeja, CEO og president i Mercedes-Benz RUS.

Mercedes toy car

Og dette innovative samarbeidet ser ut til å starte en ny hotelltrend, sier Stanislav Kondov, som er General Manager på Radisson Royal Hotel, Moscow: "Maybach-suiten er en drøm av ny luksus, skapt av to legendariske merkevare – en symbiose av verdier bortenfor tid og utvikling, iboende tradisjoner og innovasjoner. Jeg er sikker på at dette spesielle partnerskapet mellom Radisson Royal Hotel, Moscow og Mercedes-Benz vil utvikle en helt ny trend innenfor gjestfrihet. Bestill et opphold i dag, og vær en av de første som får oppleve den ultimate suitereisen."

Radisson Royal Maybach Suite bathroom

Inspirert? Se flere fantastiske suiter fra Radisson Blu.

Fortell oss hva du mener