Sånn sparker du i Gang arrangementet ditt i Russland

Fans are cheering for their team victory

Lagsport og forretningsarrangementer har mange likhetspunkter ettersom både lagånd og fokus er så viktig for å få suksess. I anledning verdens største fotballturnering inviterer Radisson Blu i Russland alle forretnings- og fritidsreisende til å oppleve et stort utvalg fotballrelaterte aktiviteter, tilpasset arrangementer av alle størrelser. Valgmulighetene er mange og skalerbare, og hver russisk by har sin egen lokale sjarm. La lekene starte.

En god miks i Sotsji

Sotsji, gjerne omtalt som den russiske rivieraen, er det ideelle reisemålet for forretnings- og fritidsreisende. Det gir en følelse av at forretningsarrangementet også er en kystferie. Etter konferansene i sommer kan du ta en spasertur langs stranden ved Radisson Blu Resort & Congress Centre eller planlegge en teambyggende ekskursjon til en av de mange nye og førsteklasses sportsarenaene.

Hotellet ligger kun 8 minutters gange fra Fisht stadion, der det vil bli spilt mange kamper i sommer. I tillegg passer hotellets store lobby perfekt til mottakelser med sportstema, som for eksempel fotball.

Cityscape Sochi Russia

Bli i sonen i Moskva

Moskva er full av en sjarm som minner om tidligere tider, og i sommer kommer verden til Russland for årets fotballbegivenhet. Utnytt alt som skjer og bo en 14 minutters kjøretur fra Luzhniki stadion, på Radisson Slavyanskaya Hotel and Business Centre.

Besøk lokale severdigheter som Gorkij park, eller nyt en forfriskende drink på en av de mange takterrassene rundt omkring i byen. Historiske landemerker som den evigskjønne St. Basil-katedralen på Den røde plass ligger en kort halvtimes kjøretur fra hotellet. I sommer er Moskva stedet å være.

Skyline in Moscow Russia

Hold blikket på ballen i St. Petersburg

Enkelte arrangementer krever full oppmerksomhet fra alle, og enten det er snakk om en kamp eller et møte, trenger du den rette næringen for å opprettholde konsentrasjonen. Overrask delegatene med morsomme og delikate snacks med sportstema, spesiallaget til arrangementet, og bo tett på alle de lokale spisestedene du bare må prøve rundt Radisson Royal Hotel i St. Petersburg.

La delegatene få oppleve en kamp på St. Petersburg stadion, som ligger en 40 minutters kjøretur fra hotellet, eller lag din egen miniturnering med premier. For en mer tilbakelent tilnærming kan dere oppsøke de fem største arkitekturmesterverkene eller utforske byens mange landemerker.

Church of the Savior on Blood St. Petersburg

Suksessmål i Kaliningrad

I stedet for å jobbe og feste hardt, tror vi på å jobbe og feste smart. Fra små møter til store arrangementer – lagarbeid og lek kan forsterke både fokus og kreativitet. Ved å legge noen få aktiviteter til dagsordenen blir forretninger en ren fornøyelse. Kaliningrad har nettopp den eklektiske atmosfæren du trenger.

Ta en pause og lær litt om områdets historie, opplev kunsten på Kaliningrad regionalmuseum eller se en kamp på Kaliningrad stadion. Begge ligger innenfor en halvtimes kjøretur fra Radisson Blu Hotel.

Fishing Village and Kant's Cathedral Kaliningrad Russia

Gå for gull i Rostov-on-Don

Denne kosmopolitiske byen gir en karismatisk, sjarmerende ramme til ethvert arrangement samt en overflod av utfluktsmuligheter for grupper. Benytt deg av det øyeblikket hele verden ser mot Russland for årets sportsbegivenhet, og ta del i magien.

Gjør reisen ekstra morsom og kos dere med pappfigurer av fotballspillere i fullformat til bruk for improvisert fotografering. Radisson Blu Hotel i Rostov-on-Don ligger rett ved elven Don, kun 7 minutters kjøring fra Rostov Arena.

Don River in Rostov on Don

Ta en titt på de mange kampene som spilles der i sommer, og bestill ditt neste arrangement på et Radisson Blu-hotell i nærheten.

Fortell oss hva du mener