Sann Radisson Blu-kjærlighet

Å, l’amour … det er unektelig den tiden av året igjen. Enten du elsker eller hater den, valentinsdagen er en stadig mer populær høytid for feiring av all slags kjærlighet.

 

Selv om du kanskje ikke er så begeistret for denne dagen, finnes det ikke noe bedre for å myke opp selv det hardeste hjerte enn en kjærlighetshistorie fra virkeligheten. I årenes løp har Radisson Blu bidratt til ikke så rent få romanser, og vi vil gjerne dele noen av favorittene våre med deg.

 

Len deg tilbake, slapp av og la oss inspirere din indre amor.

 

Et tillitsbasert frieri

Nylig ville en mann fri til kjæresten under et opphold på Radisson Blu Aqua Hotel Chicago. Guest Experience Manager Chantal spurte ham hva han hadde planlagt, og han svarte at han ikke visste ennå. Han stolte på at hotellet kunne hjelpe – og det gjorde de, først med gratis oppgradering til Park View-rom med balkong (vårt berømte hjørnerom). Så bestemte de seg for en overraskelses-tiramisu med ringen og en håndskrevet beskjed i sjokolade – "Mirjam, vil du gifte deg med meg?". Gjesten overlot ringen til Chantal etter innsjekking, slik at den kunne plasseres på skålen. Hun lovte ham at hun ville være den eneste som skulle passe på den, og at hun personlig skulle levere overraskelsen til rommet. Snakker om tillit!

 

Etterpå sendte gjesten en tekstmelding for å si … HUN SA JA!

Dessert2Dessert1

Da de forlot rommet for å spise middag, hadde kjøkkensjef Carolina og Chantal planlagt en overraskelse for begge to med gratulasjoner og romantiske røde roseblader. Paret var virkelig lykkelig.

BedRosesBedRoses2

 

 

 

 

 

 

 

Plass for to med utsikt

 Radisson Blu Hotel Frankfurts unike runde design krever også unike løsninger for at det skal ta seg godt ut – deriblant et "vindusvask-bur" for å sørge for skinnende rene hotellvinduer. En dag ba en gjest om å få ha en romantisk middag med levende lys i dette buret. De hotellansatte dekket et vakkert bord der inne, og gjesten og kjæresten hans kunne glede seg over en nydelig middag med enestående utsikt. Mot slutten av middagen fridde han – og hun sa selvfølgelig ja!

Frankfurt

 

Bryllupsmiddag, andre runde!

 

Kendal og Scott la bryllupsmottakelsen til Radisson Blu Mall of America i mars 2014, og hadde det så moro med gjestene at de glemte å sette seg ned og nyte sin første middag sammen som et ektepar.

 

En måned senere kontaktet paret Catering Sales Manager Kat og sa at de ikke hadde fått sjansen til å nyte middagen. Derfor lurte de på om hotellet kunne gjenskape menyen fra bryllupsdagen. I juni 2014 kom Kendal og Scott tilbake til hotellet, og Kat hadde reservert et rom for bare de to og serverte dem bryllupsmiddagen personlig (salat, hovedrett og vin) slik at de kunne nyte den sammen. Det var prikken over i-en for dette Blu-brudeparet!

RBMOA

 

Radisson Blu til unnsetning

 

Det har skjedd med oss alle. Man tar av seg ringen for å lage mat eller vaske, og plutselig triller den ned fra benken og ned i sluket. Tenk deg at det var gifteringen din, så får du en anelse om hva en av gjestene våre på Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport følte en søndagsmorgen for ikke så lenge siden.

RBHamburgAirport

For å gjøre vondt verre: Hotellets maintenance manager var ikke til stede, og gjesten måtte snart reise! Heldigvis var en av de kjøkkenansatte flink med skiftenøkkelen og klarte å redde gifteringen fra dypet av baderomsrørene. For en lettelse!

 

Overraskelser for alle

Nylig bestilte en gjest en suite for et jubileumsbesøk med kjæresten sin på Radisson Blu Minneapolis, og han ringte på forhånd for å høre om de kunne ordne noe ekstra for et minneverdig opphold. Concierges Brandon og John mente det var en god idé å ikke bare ta pusten fra gjestens kjæreste, men fra gjesten også.

 

"Da vi kom til hotellet, ble kjæresten min og jeg overveldet over den fantastiske innsatsen til John og Brandon. Det var roseblader på sengen, som stavet hilsenen jeg hadde bedt om ("Hei, står til?"), sjokoladetrukne jordbær og elegante levende lys. Det var vanskelig å late som jeg ikke var like overveldet selv da vi kom inn på rommet. John og Brandon var til utrolig hjelp med å skape vårt beste jubileum noensinne."

RBMinn 

 

30 år (hittil)

En solfylt dag ønsket Mr. Russel fra Meeting and Events-teamet på Radisson Blu Hotel, Dubai Deira Creek Mr. Abdullah velkommen til hotellet for å planlegge sønnens bryllup. Lite ante han at han ville skape historie.

 

Etter en omvisning på hotellet og en gjennomgang av bryllupspakken satte de to herrene seg ned for å diskutere detaljene over en kopp kaffe. Mr. Abdullah var svært fornøyd med den foreslåtte pakken og begeistret for den nyrenoverte ballsalen. Plutselig fikk Mr. Abdullah tårer i øynene. Mr. Russel spurte hva som var i veien, og Mr. Abdullah svarte:

 

"For tretti år siden feiret jeg den beste dagen i mitt liv på dette hotellet. Min kone og jeg giftet oss her, og vi hadde det beste emirat-bryllupet det året. Familiene våre husker det vakre stedet den dag i dag. Det er derfor jeg valgte å arrangere min sønns bryllup på samme sted. Jeg vet at dere vil gjøre en god jobb, og forhåpentligvis vil barnebarna mine også gifte seg her en vakker dag."

RBDeiraCreek

Mr. Russel ble så rørt av Mr. Abdullahs historie at han gjorde sønnens bryllup enda større og bedre enn forventet. Familien var storfornøyde og fikk enda et nydelig bryllup i familiehistorien.

 Har du romantiske planer? Vi hjelper gjerne! Kontakt våre ansatte for å høre hvordan vi kan gi dere et virkelig minneverdig opphold.

Fortell oss hva du mener