Rom med utsikt

Radisson Blu Hotel Oslo Scandinavia view

Det er mange ting som kan gjøre oppholdet ditt på et Radisson Blu-hotell uforglemmelig, for eksempel servicen, kvaliteten eller alle de små detaljene.  Selvfølgelig får alle gjestene våre dette som standard, men hva med det lille ekstra? Den uventede faktoren som kan forvandle et flyktig øyeblikk til et varig minne, som å se solnedgangen over Cote d'Azur fra hotellets egen luksuriøse takterrasse.

Vi har hoteller i noen av de mest uforglemmelige destinasjonene i verden, og mange av rommene og takterrassene våre har utsikt som garantert vil ta pusten fra deg. Enten det er moder natur eller et vakkert bylandskap som inspirerer deg, er det utsikten over helheten som gir en mulighet til å virkelig sette pris på omgivelsenes skjønnhet.

Her presenterer vi noen av våre favorittutsikter fra Radisson Blu-hoteller:

Radisson Blu 1835 Hotel & Thalasso

Midt i hjertet av gamlebyen i Cannes, like ved det berømte Palais des Festivals et des Congrès, finner du Radisson Blu 1835 Hotel & Thalasso. Nyt Cannes' filmstjerneglamour fra byens høyeste tak, der du kan oppleve storslagen utsikt over Middelhavet, den gamle havnen og La Croisette. Og hvis ikke utsikten er nok i seg selv, vil garantert et besøk til hotellets signaturspa Les Thermes Marins de Cannes få deg til å føle deg helt fantastisk.

Radisson Blu Cannes pool view

 

Utsikt over Svartehavet og fjellene med Radisson Blu i Sotsji

Russland er ikke bare en vinterdestinasjon. Sotsji, Russlands sommerhovedstad, er et attraktivt reisemål du bør besøke om sommeren for å oppleve det beste når det gjelder naturlandskap og aktiviteter.

Radisson Blu Resort & Congress Centre i Sotsji har samlet de beste severdighetene for gjestene med sin vidstrakte utsikt over det glitrende Svartehavet og Kaukasus-fjellene. Ta med deg utsikten fra hotellrommet til boblebadet utendørs og få en avslappende opplevelse i Sotsji om sommeren.

Radisson Blu Hotel Waterfront i Cape Town, Sør-Afrika

Med det majestetiske Table Top Mountain i bakgrunnen og det krystallklare blå vannet i Atlanterhavet helt ut til horisonten foran deg, finnes det ingen bedre måter å oppleve Cape Towns naturlige skjønnhet på. The Radisson Blu Hotel Waterfront har til sammen 177 luksusrom, som alle har private balkonger med utsikt over Atlanterhavet. Hvis du føler deg mer sosial, kan du besøke barterrassen, der utsikten er så god at det ser ut som havet går kant i kant med bordet ditt, og du kan nyte Cape Towns berømte solnedganger i godt selskap.

 Radisson Blu Cape Town view

Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo, Norge

Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo ligger midt i hjertet av Norges hovedstad og kombinerer elegant bymiljø med majestetisk natur. I tillegg til at det ligger like i nærheten av Vigelandsparken, rådhuset og Karl Johans gate, har flesteparten av de 497 rommene og suitene fantastisk utsikt over Oslofjorden. Men den beste utsikten finner man i baren Summit, i 21. etasje: en fantastisk panoramautsikt som kombinerer det slående vakre norske landskapet med det spennende bymiljøet i hovedstaden. 

Radisson Blu Hotel Oslo Scandinavia view

Radisson Blu Hotel, Abu Dhabi Yas Island

Hvis du er ute etter et lite stykke paradis, vil du ikke bli skuffet over Radisson Blu Hotel på Yas Island i Abu Dhabi.  På dette idylliske resortet kan du bo i luksus i elegante suiter med utsikt over det turkise vannet i Persiabukta og golfbanen Yas Links.

 Radisson Blu Yas Island pool view

The Radisson Blu Hotel, Kuwait

Radisson Blu Hotel i Kuwait, på kysten av den slående vakre Persiabukta, er et ideelt sted å slappe av og kose seg i solen. Enten du nyter havutsikten fra den 300 meter brede private stranden eller med en aftendrink på terrassen, vil den naturlige skjønnheten og roen du opplever være som balsam for sjelen.

 

Radisson Blu Hotel, Frankfurt

Skulder mot skulder med skyskraperne som dominerer bylandskapet i Frankfurt finner man Radisson Blu Hotel, Europas eneste helt runde glasshotell. Dette femstjerners hotellet ble designet av arkitekten John Seiffert, og er like vakkert som det er unikt. Og det er også utsiktene man finner her. Fra panoramavinduene i de 428 rommene og suitene kan gjestene nyte fantastisk utsikt over hele byen og Taunus-fjellene.

 Radisson Blu Frankfurt view from pool

© justineibold / Instagram

Fortell oss hva du mener