Radisson Blu møter legemiddelbransjen

Hold vellykkede møter i tråd med FSA-kravene

 

Farmasifora, forskningsresultater og legemiddelpresentasjoner. Videreutdanning på legemiddelfeltet er en svært viktig del av arbeidet til leger og farmasøyter. Bare de som følger med på fremskrittene kan gi kunder og pasienter den best mulige veiledning og pleie. Åpenhet og etikk? Reiseutgifter? Catering? Alt dette er sensitive spørsmål som vi arbeider med, ikke minst når det gjelder møter i helsesektoren.

Det er nettopp derfor det finnes egne, selvpålagte krav for den tyske helsesektoren: FSA-reglene ("Freiwillige Selbstkontrolle für die Arzneimittelindustrie"). Ønsker du å arrangere vellykkede og stressfrie møter som oppfyller FSA-kravene? Radisson Blu er din pålitelige partner for arrangementer i legemiddelbransjen. Våre skreddersydde møtepakker oppfyller FSA-kravene og tilbyr maksimal åpenhet, slik at du kan få et vellykket møte.

FSA? Hva er det egentlig?

55 kjente legemiddelselskaper står bak reglene i den frivillige kontrollordningen FSA. Den ble etablert i 2004 og skal fremme etikk og åpenhet i den tyske legemiddelindustrien – til pasientenes beste. De etiske reglene i FSA er nøye definert og overvåket. Blant annet sørger de for at detaljerte opplysninger om samarbeid mellom legemiddelselskaper og profesjonelle på feltet blir publisert. Slik kan alle se hvilke leger som samarbeider med hvilke selskaper. FSA, dets medlemsorganisasjoner og legene som samarbeider med dem oppfyller samfunnets og politikernes krav til større åpenhet.

Gjennom kurs og workshops støtter FSA medlemsselskapene og sikrer at standardene blir oppfylt. Visste du at FSA ilegger sanksjoner for brudd på reglene og offentliggjør slike opplysninger? Slik avverges villedende markedsføring. Bare slik kan man fremme brukernes tillit og oppfylle de høye kravene til legemiddelbransjen, og sørge for at samarbeidet mellom leger, legemiddelbransjen og helseorganisasjoner er "ved god helse".

Og internasjonalt?

Det som er underlagt lovfestede krav i Tyskland, er ofte ennå ikke obligatorisk i andre land. Ikke desto mindre blir etterlevelse av slike krav stadig viktigere, også internasjonalt. Kjenner du til Healthcare Venues Directory? Det er en internasjonal oversikt over møtelokaler som oppfyller disse kravene, utarbeidet av Compliant Venues, et uavhengig britisk firma. I likhet med FSA hjelper Compliant Venues møtelokaler med å oppfylle de strenge kravene til arrangementer innen helsesektoren og legemiddelbransjen.

EFPIA – europeisk legemiddelbransje

Og hva med ivaretakelse av slike interesser på europeisk nivå? EFPIA ("European Federation of Pharmaceutical Industries and Associations") har en nøkkelrolle på dette området. 33 nasjonale farmasøytforeninger, 42 ledende legemiddelselskaper og 1900 firmaer i helsesektoren har sluttet seg til denne europeiske paraplyorganisasjonen. EFPIA er den største aktøren i europeisk legemiddelbransje. Den har som mål å fremme utviklingen i helsesektoren, motarbeide interessekonflikter og sørge for større åpenhet i legemiddelindustrien på tvers av landegrensene. Dette gjøres gjennom et samarbeid mellom legemiddelindustrien, helseorganisasjoner, pasienter og offentlige myndigheter, for å utvikle en innovativ, bærekraftig og åpen helsesektor i Europa og i verden.

Ønsker du at møtene dine skal oppfylle FSA-kravene? Naturligvis!

Radisson Blu står for ansvarlig forretningspraksis og åpenhet – både i Tyskland og i resten av verden. Vi er din pålitelige, sertifiserte partner når det gjelder farmasirelaterte arrangementer som oppfyller FSA-kravene – enten du er møteplanlegger, deltaker eller gjest. Vi står på din side – fra første øyeblikk i planleggingsarbeidet til en vellykket avslutning. Hvilke hensyn må tas for at farmasiarrangementer skal oppfylle FSA-reglene? Hos Radisson Blu har vi medarbeidere som er godt kjent med reglene og gjeldende tysk lov. Derfor kan vi gi deg den beste støtte når du planlegger møter og organiserer arrangementer for firmaer i helsesektoren og legemiddelbransjen. Hva er retningslinjene for catering? Hvilke deler må møtepakkene bestå av? Hvilke møterom oppfyller kravene? Og hva med teknologien på arrangementet? Vi kjenner godt til FSA-reglene og vet nøyaktig hva som er viktig og hva som må til for å oppfylle kravene. Du kan glede deg over en stressfri planlegging og et vellykket arrangement. Hvis du har noen spørsmål, er vårt erfarne, FSA-opplærte møte- og arrangementteam alltid klare til å hjelpe deg under arrangementet.

Delta og hygg deg

Som lege eller farmasøyt deltar du sikkert i en rekke foraer og kurs i løpet av året. Tiden din er verdifull. Fokuser kun på en vellykket arrangement. Vi lover å ta oss av alt annet. Enten du velger Radisson Blu i Frankfurt, Hamburg eller Berlin: På mange av våre tyske hoteller tilbyr vi skreddersydde, FSA-tilpassede arrangementpakker som ikke overstiger FSA-grensen på 60 euro. Her finner du den perfekte settingen for møtet ditt, med velsmakende brain food-snacks som skjerper konsentrasjonen, og gratis høyhastighetsinternett på hele hotellet. Få en stressfri og vellykket møteopplevelse med gratis “Grab & Run”-frokost for morgenfugler, concierge-tjeneste for forretningsreisende og parkeringsplasser med direkte adkomst til hotellet.

Ønsker du at møtene dine skal oppfylle FSA-kravene? Som arrangør og som gjest. Mer åpenhet og tillit. Opplev Experience Meetings by Radisson Blu: designet for suksess!

Fortell oss hva du mener