Radisson Blu-kokken Fabrizio Righettis favorittmattrender for sommersesongen

Mens moteverdenen følger med på utviklingen når det gjelder farger og silhuetter, er profesjonelle gourmeter alltid opptatt av de nyeste mattrendene. Hoteller og restauranter må ta hensyn til gjestenes smak og behov, integrere nyheter og spesialtilbud i sesongens meny og forsøke å inkludere nyskapninger selv i klassiske frokostbuffeter og konferansemat. Fabrizio Righetti, den kulinariske eksperten på Radisson Blu Hotel Kyiv, gjør nettopp det. Her presenterer han sine favoritter blant sommerens mattrender, fra kalde supper til det asiatiske kjøkken. Alle de omtalte rettene er allerede blitt servert av Fabrizio på hotellet, til gjestenes store glede!

Asiatisk

Denne sommeren har Fabrizio skapt sin egen tolkning av Gua Bao: det populære taiwanesiske dampede brødet fylt med grillet kylling i teriyakisaus. Nam!

2

Supper

“Kalde supper er en perfekt løsning for å kjøle seg ned i sommervarmen, samtidig som man får alle næringstoffene på én gang. De er også rike på fiber og grønnsaker", forklarer hotellkokken.

Miks i blenderen

“Du kan ha i hva du vil i blenderen. Det viktigste er å bruke bare sunne ingredienser: Frukt og meieriprodukter, gjerne med ingefær og sitron”, sier Fabrizio.

Fisk og appelsinsalat

En forfriskende og ganske usannsynlig kombinasjon som kanskje vil overraske!

3

Grønne fristelser

Om sommeren er det viktig å tenke på helsen og på å få i seg nok væske, og naturlige, ferske råvarer er svært viktig. Her er en sunn, dristig blanding av avocado, mynte og agurk!

4

Fruktdrikke

Bobler av den alkoholfrie typen, som drinken Virgin Bellini med ferskenjuice, fersken og mineralvann, kan nytes også under et forretningsmøte.

5

Fortell oss hva du mener