Radisson Blu – "Best Seat Out of the House"

Hos Radisson Blu er design en del av vårt DNA.

 

Fra verdens første designhotell, bygget i København i 1960 av Arne Jacobsen, til Aquadome i Berlin har vi skapt hoteller som er like ikoniske, elegante og sofistikerte som gjestene våre.

 

Vi har allerede vist dere noen av våre "Best Seats in the House", men nå vil vi gjerne presentere noen av våre "Best Seats Out of the House". Nedenfor finner dere noen av våre favoritteksempler på idylliske utendørssitteplasser fra Blu-hoteller rundt omkring i verden, og hva som gjør dem så unike.

Sitter du godt?

Den beste plassen i huset befinner seg noen ganger utenfor huset. Og det er ikke nødvendigvis alltid den best stoppede stolen. På Radisson Blu Resort and Spa i Ajaccio Bay på Korsika er den beste sitteplassen under åpen himmel. Her kan du nyte sol og varme og slappe helt av i disse designerstolene med utsikt.

Stolene er som et friskt pust, plassert på en privat terrasse med varme fra middelhavssolen. Og for en liten stund er det ikke noe annet som betyr noe. Slå deg ned, bestill en drink, synk dypere ned i stolen og la alle tanker fare. Komplett luksus. Det er så sjelden man får sjansen, så benytt deg av den når du kan. Det fortjener du.

Storslått utsikt

Dubai: berømt for (blant annet) sin storslagne skyline. Fra verdens høyeste bygning, Burj Khalifa, til den store, åpne himmelen over denne enestående byen – utsikten er fantastisk. Så det virker ikke urimelig å be om en enestående utkikksplass.

Tenk deg et basseng på taket hvor deilig mat og drikke venter deg etter badet, siden slo seg ned i en av de komfortable stoler. Et perfekt sted for å nyte den fantastiske utsikten og vakre solnedganger på Radisson Blu Hotel, Dubai Downtown.

Sjekk den utsikten

Den franske riviera er blått hav og furutrær, solfylte strender og takketaler. Cannes er selve symbolet på Sør-Frankrikes glamour og har noen av den fineste utsiktene en kan tenke seg. Radisson Blu 1835 Hotel et Thalasso har den beste av dem alle: På taket av hotellet ligger Le 360, en fabelaktig restaurant med disse stolene og denne utsikten.

Her kan du lene deg tilbake og nyte uavbrutt utsikt over gamlebyen, Esterelfjellene og Ile St Marguerite, der Mannen i jernmasken satt fengslet. Hvis du ikke har noe imot at et spektakulært skue forstyrrer utsikten, bør du besøke byen i september, når du også kan glede deg over synet av Royal Cannes Regatta. Eller kanskje i juli/august, når fyrverkerifestivalen lyser opp himmelen over deg.

Dakar i Senegal har lenge blitt forbundet med Paris. Uredde sjåfører og motorsyklister satte av gårde fra den franske hovedstaden i et av verdens mest legendariske og lengste utholdenhetsløp. Det ikoniske Paris–Dakar finnes ikke lenger (selv om arven lever videre, sammen med navnet "Dakar", etter at løpet ble flyttet til Sør-Amerika), men Kapp Verde-halvøya er fortsatt reisen verdt.

Dette er terrassen på Radisson Blu Hotel, Dakar Sea Palace – og for en terrasse. Store, brede, romslige stoler du virkelig kan synke ned i, plassert for å gi en perfekt mulighet til å slappe av og nyte den spektakulære havutsikten. Blant dem som har gledet seg over den spesielle utsikten er Barack Obama, fyrst Albert II av Monaco og Kofi Annan – om enn ikke samtidig.

 

 

 

 

 

 

Har du et hemmelig "Best Seat in the House"? Vi vil gjerne se det! Del bildet ditt med oss på Instagram med emneknaggene #RadissonBlu og #BestSeat, så kan du vinne et gavekort på 100 euro fra Radisson Blu. T&Cs here.

Fortell oss hva du mener