For jobb og fritid: Prisbelønte Radisson Blu-hoteller

Radisson Blu Hotel Dubai Waterfront by Sebastien Nagy

Hvert år belønner priser som «World Travel Awards» og «Leaders in Hospitality Awards» og andre vel ansette organisasjoner verdens beste hoteller i en rekke forskjellige kategorier. Og Radisson Blu leder an gang på gang, fra ledende forretningshoteller til ledende hotellsuiter. Se nedenfor for en titt på våre beste hoteller verden over.

Ledende hoteller i Dubai

«Leaders In Hospitality Awards» av «Hotel & Catering News» hyller hoteller og restauranter som setter trender innen turisme, og to av våre Radisson Blu-hoteller har blitt anerkjent. Radisson Blu Hotel, Dubai Waterfront fikk prisen for «Ledende nytt hotell» i Midt-Østen. Det faktum at målet var å bli Det mest vennlige femstjerners hotellet i Dubai bidro definitivt til seieren, men direkte utsikt over Burj Khalifa kan også ha noe med det å gjøre! Radisson Blu Hotel Dubai Deira Creek vant også prisen for «Livstidsbragd», for andre gang, spesielt takket være sitt utvalg i utsøkt mat og drikke.

Radisson Blu Hotel Dubai Waterfront terrace view

Forretningsreisende i forsetet

Egencia har publisert sin liste over de 100 beste hotellene i verden som gjør at forretninger føles som en fritidsaktivitet. Hos Radisson Blu er dette noe vi søker å oppnå for alle våre forretningsgjester, så det er ikke overraskende at 6 Radisson Blu-hoteller har blitt valgt. Radisson Blu Minneapolis DowntownRadisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, the Radisson Blu Airport Hotel, Oslo GardermoenRadisson Blu Scandinavia Hotel GothenburgRadisson Blu Waterfront Hotel Stockholm, og Radisson Blu Hotel, Glasgow er blant hotellene på listen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radisson Blu Minneapolis (@radissonblumpls) on

Radisson Blu Royal Hotel vinner for sin «belgiskhet»

Du kan ikke bo mer sentralt enn dette. Et steinkast unna Grand Place finner du Radisson Blu Royal Hotel Brussels. Som vinneren av Belgias ledende hotell i 2018 av «World Travel Awards» er hotellets oppmerksomhet på å gi gjestene en sann lokal opplevelse det som skiller seg ut. Denne «belgiskheten» merkes i alle møtelokalene med elegant design og detaljer som hyllest til landet. Som et eksempel er møterommenes tak laget for å gjenskape himmelen i de berømte Magritte-maleriene med tapet designet av Fornassetti, som i likhet med Magritte har sansen for drømmeinspirert design. Belgiske produkter er også i rampelyset: lokale delikatesser som tomater med sandreker fra Nordsjøen, cuberdoner og belgisk sjokolade.

Radisson Blu Royal Brussels Atrium

Norden vinner innen business

Blant våre stjernebeliggenheter har spesielt våre hoteller i Danmark, Finland og Island blitt anerkjent for sine fremragende tjenester for forretningsreisende. Hvis utmerkelsen «Ledende forretningshotell» av «World Travel Awards» ikke er nok til å overbevise deg om at disse hotellene er eksperter på forretningsreiser, la oss fortelle deg litt mer …

Danmarks ledende forretningshotell: Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

I tillegg til utmerkede lokaler for møter og arrangementer – med totalt 13 møte- og arrangementsrom som har plass til omtrent alle typer samlinger – settes Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen spesielt pris på av forretningsreisende på grunn av den sentrale beliggenheten. Hotellet er midt i sentrum, bare en kort gange unna mange ledende bedrifter. Nevnte vi at utendørsparkering er gratis? Så de som kommer med bil har en ting mindre å bekymre seg for! Det velutstyrte treningsstudioet sørger for at du holder deg i form på forretningsreisen. Og hvorfor ikke ta en runde squash med kollegene på en av våre to baner?

Radisson Blu Scandinavia hotel Copenhagen street view

Finlands ledende forretningshotell og beste hotell-suite

Fra den ikoniske arkitekturen og historien til nærheten til viktige kulturattraksjoner i tillegg til unik finsk interiørdesign: Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki tiltrekker seg både ferie- og forretningsreisende. Gjestene setter spesielt pris på hotellets Plaza Lounge. Balkongen som omkranser hovedrestauranten er et flott sted for å slappe av med venner eller for å lese en bok i fred og ro. Du kan også gjerne ha et uformelt møte og invitere en gjest gratis. Få tilgang til Plaza Lounge når du bestiller et Business Class-rom eller en suite.

Plaza Lounge Radisson Blu Helsinki

Når det gjelder suiter, skuffer ikke Radisson Blu Seaside Hotel der heller. Vinneren av Finlands ledende hotell-suite 2018Seaside Suite, vil ta pusten fra deg. Med sine to storslagne terrasser vil utsikten få deg til å ikke ville gjøre noe annet enn å slappe av i king size-sengen. Men spaet og de varme badene på taket er kanskje nok til å få deg ut av senga.

Radisson Blu Seaside executive suite Helsinki

Islands ledende forretningshotell: Radisson Blu Saga Hotel, Reykjavik

Radisson Blu Saga Hotel, Reykjavik har blitt utpekt som Islands ledende forretningshotell i mange år allerede, og imponerer takket være uovertrufne fasiliteter, inkludert en av Reykjavíks mest anerkjente restauranter, «Grillid», som tilbyr lokal islandsk mat. Den har også utsikt til de omkringliggende fjellene og isbreene. En flott beliggenhet, treningsstudio på stedet, sju fullt utstyrte møterom … Dette hotellet ble designet med tanke på forretnings reisende. Det ble bygd i 60-årene, og hotellets livlige atmosfære har alltid vært et samlepunkt for internasjonale VIP-gjester. Gjester verdt å trekke frem er blant annet Neil Armstrong og Mia Farrow!

Radisson Blu Reykjavic restaurant

Radisson Blu Resort Trysil vinner «Beste skihotell»

Norges største skidestinasjon i Trysil har 29 heiser, 67 skibakker og 100 kilometer med langrennsspor. Og Radisson Blu Resort, Trysil har perfekt beliggenhet nederst i bakken. Det er med andre ord det perfekte valget for en skiferie for skientusiaster. «World Ski Awards» synes også det. Søsterorganisasjonen til «World Travel Awards», anerkjenner det beste innen skiturisme verden rundt. Bestill nå for denne vinteren, og nyt alpin skisport, langrenn, snowboarding og hundesleder!

Radisson Blu Trysil hotel exterior wintertime

Gratulerer til alle de prisbelønte Radisson Blu-hotellene!

Fortell oss hva du mener