Phu Quoc – Ditt neste øyparadis

Radisson Blu Resort Phu Quoc villa pool

Er du på jakt etter Sørøst-Asias neste tropiske paradis? Vel, hvis du allerede har opplevd pittoreske Phuket, slappet av på Koh Samuis strender og latt deg bedåre av Bali, har du kanskje lyst til å prøve en ny øyperle ... Oppdag Phu Quoc nedenfor.

En strandelskers drøm

Vietnams 'Pearl Island', Phu Quoc (uttales “foo kwok”) ligger rett utenfor landets sørkyst, tett på grensen til Kambodsja, omkranset av Thailandbuktas turkise vann. Denne beskyttede beliggenheten gir perfekte forhold for deilig strandlykke. Tenk puddermyk sand, lett svaiende palmer og varmt, langgrunt hav som bølger opp på stranden, så skjønner du omtrent hva vi snakker om. Paradis. Uforfalsket paradis.

Phu Quoc Beach

Smaragdøya i Vietnam?

Phu Quoc ser til og med ut som en edelsten: bred nordpå og gradvis avsmalnende ned mot halvøya i sør. Midt på øya ligger en frodig, jungelkledd fjellkjede kjent som 99 Peaks, som skaper et fantastisk naturlig bakteppe for enhver tur til øya. Smaragdgrønne Phu Quoc nasjonalpark er en skattekiste av tropisk flora og fauna. Med en slik overflod av naturlige verdier er det ikke så rart at Phu Quoc og de omkringliggende øyene er blitt utpekt som et UNESCO biosfære-reservat.

Phu Quoc Southern Islands

På den slående nordvestkysten av øya har et fortryllende, lavt ferieanlegg åpnet sine dører.  Radisson Blu Resort Phu Quoc ligger i pent anlagte hager, vendt mot havet. Ferieanlegget i seg selv har 514 rom og suiter, i tillegg til en lang rekke eksklusive fasiliteter, som tropisk, utendørs lagunebasseng, barneklubb og ulike spisesteder. Det er også koblet til det større Corona Resort-komplekset – et spektakulært, nytt reisemål ved havet med safari, fornøyelsespark og vannpark, golfbane i verdensklasse og Vinoasis, et stort spa- og velværesenter.

Radisson Blu Resort Phu Quoc pool

Denne kombinasjonen av sublim tilbaketrukkethet, omfattende fasiliteter og beliggenhet kun 27 km fra Phu Quoc internasjonale lufthavn, gjør Radisson Blu Resort Phu Quoc til det perfekte reisemålet for alle slags reisende. Par som er på utkikk etter en romantisk pause, kan slappe av i fredelige og private omgivelser, mens familier finner en overflod av måter de kan finne tilbake til den gode kontakten med hverandre på. Og det beste ved å velge Phu Quoc, er at besøkende kan omfavne oppdagelsesånden og vite at de opplever et av Asias mest spennende, kommende reisemål.

Følelsen av eventyr kan også nytes uten de logistiske problemene som vanligvis forbindes med å reise utenfor de vanlige, opptråkkede stiene. Phu Quoc internasjonale lufthavn ble nylig oppgradert og tilbyr nå direkteforbindelse til flere store, asiatiske byer, samt noen langdistanseflygninger fra Europa. I tillegg har internasjonale besøkende til Phu Quoc lov til å oppholde seg på øya i opptil 30 dager uten visum.

Radisson Blu Phu Quoc Villa

Alt dette gjør Phu Quoc til et vidunderlig unikt alternativ for besøkende: eksotisk, men likevel tilgjengelig. Utviklet, men godt bevart. Vakkert, men med behagelig få mennesker. For reisende som søker etter det neste sørøst-asiatiske øyparadiset, er Phu Quoc det perfekte valget.

Oppdag øyparadiset Phu Quoc med Radisson Blu.

Fortell oss hva du mener