5 perfekte spa-helger

spa-helger Radisson Blu Resort Terme di Galzignano Pool view

Trenger du litt alenetid? Selvsagt gjør du det. Det er en investering å sette av litt tid til avslapping. Og dersom du trenger å bli overbevist, har du her fire grunner til hvorfor du bør vurdere å gi deg selv en spaopplevelse. Bare det å bestille massasje er en god start. Mange av hotellene våre tilbyr behandlinger som du lett kan få plass til i timeplanen din. Men noen ganger trenger du skikkelig sjelefred! Et kort avbrekk fra den travle hverdagen. Stedene nedenfor hjelper deg med det, i tillegg til masse mer.

Istanbul i Tyrkia: Det ekte tyrkiske badet

Det tyrkiske badets opphav blir gjerne forbundet med det ottomanske rikets kultur, så det er ikke helt uten grunn at Tyrkia er det rette stedet hvis du vil oppleve denne gode, gamle behandlingen. For et ekte tyrkisk bad starter prosessen med avslapping i et oppvarmet rom. Så beveger man seg til et enda varmere rom, før man avkjøler seg i kaldt vann. Etter vask og massasje av hele kroppen, trekker man seg til slutt tilbake til et avkjølingsrom for mer avslapping.

Du kan besøke mange historiske hamamer i Istanbul, men du trenger ikke å gå så langt hvis du bor på Radisson Blu Hotel & Spa, Istanbul Tuzla. Elysia Spa tilbyr en modernisert versjon av den tyrkiske hamamopplevelsen, i tillegg til alle de behandlingene du kan drømme om.

Zen Garden RB Istanbu Tuzla spa relaxing

Spa i Belgia: Navnet sier alt

Visste du at det faktisk finnes en by som heter Spa? Den ligger i Belgia. Helt siden det 16. århundret har byen Spa tiltrukket seg gjester fra hele verden, på jakt etter å oppleve det helbredende vannets terapeutiske virkninger. Hvis du bor på Radisson Blu Palace Hotel, Spa, har du direkte tilgang til kabelbanen som løfter deg opp åsen – i badekåpe, hvis du foretrekker det! – til Thermes de Spas fasiliteter i verdensklasse.

Radisson Blu Palace Spa Belgium Thermes de Spa outdoor pool

Tbilisi i Georgia: Det «varme» reisemålet

«Tbilisi» kommer fra det gamle, georgiske ordet som bokstavelig talt betyr «varmt sted». Byen fikk navnet på grunn av de svoveldampende, varme kildene. Et besøk til svovelbadene er et nødvendig stopp når du er i Tbilisi. Men du vil muligens ikke forlate det 150 kvadratmeter store spaet på Radisson Blu Iveria Hotel, Tbilisi, beliggende i de to øverste etasjene. Panoramautsikten er i seg selv nok til å gi deg ny energi! Ta en titt på de mange forskjellige behandlingene som tilbys for å planlegge spahelgen din.

spa-helger Anne Semonin Spa Tbilisi Pool interior

Terme di Galzignano: Opplev det beste Italia har å by på

Terme di Galzignano ligger i Euganeene, og er et av Europas best kjente regioner for termiske bad. Radisson Blu Resort Hotel er omgitt av 32 mål privat park og er et fantastisk sted som passer perfekt til avslapping. Physiosal Center Medical SPA & Beauty, hotellets eget spa, har sauna, termisk grotte og boblebad, samt «følelsesdusjer» med avansert lys og et rom til avslapping. De tilbyr også nesten enhver behandling som du kan tenke deg, så dette kan være en virkelig bra spahelg. Ekstrabonusen? Du befinner deg så tett på Venezia at du kan ta en dagstur!

spa-helger Radisson Blu Resort Terme di Galzignano Pool view

Baden-Baden: bad, bad og enda flere bad!

Baden-Baden er synonymt med velvære, takket være byens helbredende, termiske vann som bobler opp fra 12 kilder fra ca. 2000 meter under jordoverflaten. Trenger vi å si det mer tydelig? «Baden» er tysk for «å bade». I denne spabyen kan du velge blant termiske bad på øverste hylle.

Historiske Radisson Blu Badischer Hof Hotel, Baden-Baden, ligger i en nydelig park i byens sentrum. Det er et tidligere kapusinerkloster, og dermed et fredfylt sted å være.

Radisson Blu Badischer Hof Baden Baden indoor pool

Ta med en venn og start planleggingen av en spahelg med Radisson Blu!

Fortell oss hva du mener