På innsiden av BePink-frokosten ved Radisson Blu

Deltagende Radisson Blu-hoteller blir rosa i oktober for å bidra til kampen mot brystkreft. Enkelte Radisson Blu-hoteller vil arrangere en egen "rosa frokost" for å øke bevisstheten om brystkreftforebygging og spre kunnskapen blant gjestene.

24682

Vi ønsket å vite hva som gjør rosa-frokostene på hotellene våre så spesielle, så vi har bedt dem om å dele med dere hva de liker best med rosa-frokosten på sitt hotell.

 

Radisson Blu Hotel i Milan

På Radisson Blu Hotel i Milan liker våre ansatte spesielt grøten av granateple og paranøtter.

RB milan

"Denne grøten er bra gjestene våre, fordi ikke bare er det sunt og deilig, men det gir dem masse energi som varer gjennom hele morgenen. Det er den perfekte måten å bli mett på etter morgentreningen og hjelper deg å bli klar til å møte dagen! "

 

Radisson Blu Hotel i Nantes

På Radisson Blu Hotel i Nantes er favoritten de unike Madeleine-kakene med smak av brokkoli og grønn te!

24899

"Den rosa-oppskriften vi liker best er Madeleine-kakene med smak av brokkoli og grønn te! Teammedlemmene er unge, og vi husker alle barndommen vår og at vi sa til foreldrene våre, "Nei, jeg vil ikke spise brokkoli". Nå som vi jobber med rosa-frokost, forstår vi viktigheten av sunn mat ... Vi håper våre unge gjester kan sette pris på denne unike brokkolikaken!

 

Radisson Blu Hotel Paris, Marne-la-Vallée

Tuiles med sjokolade og gurkemeie er favoritten på Radisson Blu-hotellet ved Paris, Marne-la-Vallée.

24869

"På Radisson Blu Hotel Paris, Marne-la-Vallée liker vi tuiles med sjokolade og gurkemeie. For det første fordi det er allment kjent at sjokolade er en stor humørpådriver, men også fordi det er en oppskrift som lett kan lages hjemme!"

 

Radisson Blu Royal i Brussels

Ikke overraskende er tuilesene med sjokolade og gurkemeie en favoritt for flere hoteller. Ved Radisson Blu Royal Hotel i Brussel kan de ikke få nok av dem heller!

RB Royal brussels 5

"Det er den første retten fra den rosa "Superfrokost"-bufféen gjestene våre ser, siden de er plassert mellom kjeksene like ved siden av kaffemaskinen. Vi anbefaler alle våre gjester å prøve de fordi ikke bare er de en unik blanding av sjokolade og eksotiske krydder – det er bra for helsen din også "

 

Hva er din favoritt blant sunn mat? Kan du anbefale noen deilige, antioksidantrike ingredienser vi bør ta med i Superfrokost-bufféen vår? Del det med oss på Twitter med emneknaggen #RadissonBlu!

Fortell oss hva du mener