Oslo: Møter Med Utsikt!

To hoteller utenom det vanlige gjør Oslo til det perfekte sted å avholde møter og arrangementer. Radisson Blu Plaza Hotel og Radisson Blu Scandinavia Hotel tilbyr store og fleksible møtefasiliteter. Og den storslåtte utsikten over by og vakker natur er inkludert, helt gratis.

Oslo er et unikt sted for møter og arrangementer. Byen er berømt for nasjonalskatter som Slottet og  Vigelandsparken, og for å være omgitt av vakker natur. Velger du Oslo som destinasjon, får du unike muligheter. Du kan for eksempel koble av med en skitur i marka. Eller hva med rappellering i Holmenkollen? Eller en seiltur på idylliske Oslofjorden? Heldigvis gir de to sentralt beliggende Radisson Blu-hotellene i Oslo gjestene muligheten til å glede seg over alle attraksjonene i Oslo og omegn når de samles til møter og arrangementer.

Norges høyeste bygning

Med hele 37 etasjer gir Radisson Blu Plaza Hotel fantastisk utsikt over Oslo og Oslofjorden. Det er Norges høyeste bygning og landets største hotell. Her bor du midt i sentrum og like ved Oslo sentralstasjon, med en lang rekke transportforbindelser. Flytoget tar deg raskt og enkelt til Oslo lufthavn.Oslo_Two_hotels_with_a_view_image_2

Både forretningsreisende og turister setter stor pris på hotellets nærhet til Oslo Spektrum, regionens fremste arena for underholdningsarrangementer i verdensklasse. Og Radisson Blu Plaza Hotels moderne møtefasiliteter, Plaza Panorama, har plass til så mange som 1100 gjester. Lokalene ligger i hotellets tre øverste etasjer og byr på over 1800 kvadratmeter med storslått utsikt over Oslo og fjorden.Create_a_desired_mood_in_your_meeting_image_4

Ballsal, restaurant og bar

Blant de fleksible møtefasilitetene finner du blant annet Sonja Henie-salen, et av Norges største bankett- og konferanselokaler. Den elegante salen ble totalrenovert i 2009 og er nå utstyrt med topp moderne presentasjons- og projeksjonssystemer, spesialbelysning og lyd. Med 14 vakre krystall-lysekroner og moderne design er Sonja Henie-salen den perfekte settingen for alle slags arrangementer.

Oslo_Two_hotels_with_a_view_image_4

I 34. etasje, 107 meter over byen, ligger 34 Restaurant & Bar. Her kan gjestene velge seg ut fersk hummer fra hummerakvariet eller gå for rettene på à la carte-menyen. Baren er det ideelle sted for en cocktail før middag eller en sen kveldsdrink med fantastisk utsikt over byen.

Oslo_Two_hotels_with_a_view_image_5

Gjester som ønsker uformelle omgivelser vil glede seg over Galway Bay, den irske puben i første etasje, mens Lobby Bar er perfekt for lette måltider eller en avslappende kopp kaffe mens en følger med på hotellobbyens liv og røre.

Egen konferanseinngang

Radisson Blu Scandinavia Hotel er et annet landemerke i Oslo sentrum, like ved attraksjoner som Slottet og Aker Brygge. Beliggenheten gjør det enkelt for gjestene å finne veien til hotellet, og med Nationaltheatret stasjon og holdeplass for flybussen like i nærheten er dette det perfekte stedet å arrangere møter og andre arrangementer.

Oslo_Two_hotels_with_a_view_image_6

Med over 40 års hotellerfaring er Radisson Blu Scandinavia en av de mest erfarne leverandørene av konferansefasiliteter i den norske hovedstaden. Hotellets praktiske og fleksible konferanse- og arrangementslokaler kan ta imot opptil 1200 personer for alle slags konferanser og arrangementer. Den separate konferanseinngangen fører deg til 2000 kvadratmeter med fleksible møte- og konferanselokaler.

Oslo_Two_hotels_with_a_view_image_7

Summit Bar i 21. etasje lokker til seg både lokalbefolkning og tilreisende. Etter en lang dag med møter kan deltakerne slappe av ved et av barens vindusbord og nyte solnedgangen over byen og fjorden. Oslo_Two_hotels_with_a_view_image_8

À la carte-restauranten Enzo serverer nydelige lunsj- og middagsretter i avslappende atmosfære. Kjøkkensjefen komponerer nye og spennende treretters-menyer hver uke, inspirert av internasjonale og norske smaker, og i hovedsak basert på sesongens kortreiste råvarer.

Næring for maksimal fokus

Svært erfarne møte- og arrangementsansatte er til stede for å hjelpe vertskap og deltakere fra start til slutt på både Radisson Blu Scandinavia og Radisson Blu Plaza. Radisson Blu-konseptet Experience Meetings sikrer vellykkede møter ved å kombinere det konkrete – breakout-rom, nettforbindelse og mat – med det abstrakte – service, tilfredshet og bærekraft.

Hos Radisson Blu-hotellene i Oslo rommer møteopplevelsen også det innovative nordiske kjøkkenet og Brain Food, Radisson Blus prisbelønte mat- og drikkeløsning for minneverdige møter. Denne spesielle møtemenyen er utformet av eksperter og tilbyr optimal næring for maksimal fokus og virkelig produktiv deltakelse. Elegante og utsøkte Brain Food er den perfekte maten for hjernevirksomhet og måloppnåelse.

Oslo_Two_hotels_with_a_view_image_9

Green Key

Begge de to Radisson Blu-hotellene oppfyller de strenge miljøkravene for Green Key-sertifisering.

Fortell oss hva du mener