Nyt vinterens godbiter med Radisson Blu

Finnes det en bedre tid å hengi seg til sine kulinariske lyster enn vinteren? Når temperaturen faller utendørs, kan du varme deg opp innvendig med de kulinariske mesterverkene som disse restaurantenehar å by på.

 

Lyon – Celest Restaurant

hotel-restaurant 

Lyon er den gastronomiske hovedstaden i Frankrike – et land kjent for sin utmerkede mat og vin – så restauranten på Radisson Blu er selvfølgelig intet unntak. Nyt deilig mat under stjernene i 33. etasje på Radisson Blu Hotel, Lyon for en virkelig romantisk og uforglemmelig gastronomisk opplevelse.

 

Stavanger – 26 North Restaurant & Social Club

FOOD-DRINKS-IMG-STAVANGER-470x470 

26 North Restaurant & Social Club på Radisson Blu Royal Hotel, Stavanger  er inspirert av de nordiske landene, deres natur, kulinariske skatter og design. Kjøkkensjefen henter sin inspirasjon fra råvarer fra fjordene, gårdene og skogene i Norge, og har skapt en unik nordisk meny som vil pirre smaksløkene dine.

 

Madrid - The Cask Restaurant

RDBLU_Hotel_Madrid Prado_MADZH_040 

Finnes det noe bedre enn god mat sammen med venner? Spanjolene har perfeksjonert denne ideen, og på The Cask Restaurant på Radisson Blu Hotel, Madrid Prado kan du nyte spansk tapas og retter som du helt sikkert ikke har lyst til å dele.

 

Dublin – Verres en Ver

Radisson Blu Hotel Royal Dublin, Ireland, Restaurant

 

Du tenker kanskje ikke på Irland eller Dublin som et sted for matelskere – men det burde du. Kjøkkensjefer overalt på øylandet utforsker ulike måter å kombinere Irlands deilige råvarer med kjøkkenteknikker hentet fra resten av verden. Gjør et stopp på Radisson Blu Royal Hotel, Dublin og opplev irsk og fransk fusjonsmat på Verres en Ver. Du vil ikke bli skuffet!

 

Oslo – Summit Bar

FOOD-DRINKS-IMG-OSLO-470x470 

Deilige cocktailer og drinker? Jepp. Fantastisk panoramautsikt? Jepp. Flott service? Jepp. Summit Bar på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo er en bar du bare må oppleve for å tro det.

 

For mer flott inspirasjon og ideer om hvor du kan reise denne vinteren klikk her!

Fortell oss hva du mener