Ny Design og Nye Matopplevelser i Norden

Uansett hvor du befinner deg, gir vi deg tips om restauranter som tilbyr utsøkt mat i trendy miljø.

Tromsø

Restaurant Charly's er tilbake i Tromsø. På 1970- og 1980-tallet var restauranten kjent som det beste dansestedet i hele byen. Etter en totalrenovasjon er Charly's tilbake på kartet og vil ta tilbake tronen som byens foretrukne vannhull blant hotellgjester og lokalbefolkning. Nye Charly's er en intim à la carte-restaurant med koselig atmosfære. Her får du blant annet plankestek, og det er fortsatt mulig å ta seg en svingom, for restauranten har beholdt dansegulvet.

TROMSO - RDBLU - TOSZH

Et steinkast fra Charly's, i området som kalles Nordens Paris, ligger Brasserie 69N. Her serveres det mat med de beste lokale råvarene med et fransk tilsnitt, så du kan nyte det beste fra to kulinariske tradisjoner. Bon appétit!

TROMSO - Brasserie69

Bodø

Midt i Bodø sentrum finner du Radisson Blu Hotel, som har gjennomgått store forandringer i løpet av det siste året. Med ny og inspirerende design og ny meny i restauranten Fjord Eat & Drink, vil dette bli den opplagte møteplassen i Bodø. Fjord Eat & Drink har blitt oppgradert og kombinerer det rustikke med det elegante i et miljø med internasjonalt preg. Blant spesialitetene som serveres, finner man torsk, blåskjell og krabbe. Avslutt middagen med en drink og panoramautsikt over byen i baren Top13 i trettende etasje.

BODO - RDBLU - Top13

BODO - RDBLU

Hvis du ønsker å utforske det nordnorske kjøkkenet bør du besøke restauranten NYT, som henter inspirasjon fra Nord-Norge for å finne ingredienser til å friske opp gamle mattradisjoner.

BODO - Restaurant NYT

København

Lev la dolce vita på den nyoppussede restaurant Filini, som kombinerer nordisk og italiensk design og serverer lekre italienske spesialiteter. Restauranten lokker med koselig atmosfære, lyse tremøbler og italiensk gulvbelegg. Møt venner i den livlige baren eller slapp av i den mer intime restauranten, der du kan nyte nydelig italiensk mat og vin i timevis i godt selskap.

COPENHAGEN - RDBLU Filini-4

Hvis du vil prøve noe nytt, bør du gå til VeVe, som ligger i et gammelt og flott lagerlokale på Østerbro. Menyen er helt vegetarisk, og her er det årstiden som avgjør hva som serveres. Bak denne nyåpnede restauranten står Kiin Kiin, som mange kjenner som den eneste Thai-restauranten utenfor Thailand som har Michelinstjerne. Interiøret har vakre steingulv med antydninger av den gamle brødfabrikken som lå i lokalene tidligere. Navnet VeVe betyr vegetarretter fra hele verden (Vegetarisk Verdenskjøkken).

COPENHAGEN - Veve

Fortell oss hva du mener