Norges Fjorder: Ideelle for forretningsreiser

Hjorundfjord fjord in Norway

Norges fjorder byr på perfekte omgivelser for møter og konferanser, og gir en helt unik atmosfære rundt alle slags forretningsarrangementer. Den fantastiske naturen venter på å bli oppdaget både mellom og etter møter, og den den vakre utsikten fra Radisson Blu-hotellrommene samt arrangement-arealene vil gi dere en følelse av både motivasjon og økt energi. Enten du er i Tromsø, Stavanger, Bergen eller Trysil, kan vi tilby en fantastisk utsikt og spennende opplevelser. De vakre fjordene i Norge vil garantert være et tilskudd på en ellers vanlig forretningsreise og vil definitivt etterlate gode minner og innrykk både for gjester ansatte.

Stavanger – Gammeldags sjarm

Selv om ingen forrestningsarrangement er like, så burde fellesnevneren være oppmerksomheten rundt detaljene, nettopp for å skape den perfekte setting. Det samme gjelder lokasjon – hvor Stavanger innfrir på alle områder.

Denne fortryllende byen tilbyr den perfekte balansen mellom ro og spenning for å stimulere både kropp og sinn. Ta en pause og bytt ut omgivelsene i våre utmerkede møtelokaler med naturens underverker samt den gammeldagse sjarmen byen har å by på, kun 5 minutter fra Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger.

Møter og arrangementer i Stavanger

En flott utflukt langs Lysefjorden til imponerende Preikestolen vil garantert ta pusten fra deg og gi deg følelsen av å være på verdens topp, klar til kamp. Nyt den fantastiske utsikten, la kropp og sjel få ro, og fyll opp med ny energi.

Sihouettes of two people on Pulpit rock in Stavanger

Du kan også utforske og beundre de godt bevarte trehusene fra 1700-tallet i gamlebyen i Stavanger. Denne lille utflukten kan gjøres til fots og tar bare noen få minutter, da disse sjarmerende og svingete gatene ligger et steinkast unna moderne og nyrenoverte Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger.

Tromsø – Inngangsporten til Arktis

Noen ganger trenger man bare å nyte storslått utsikt for å begynne på nytt med friskt mot, og Tromsø har akkurat det du trenger. Denne vakre byen er kjent som inngangsporten til Arktis, med sitt spektakulære nordlys som du kan beundre fra Radisson Blu Hotel Tromsø på klare kvelder. Se lysene danse over kveldshimmelen mens du lar dagens hendelser synke inn.

Aurora above fjords in Norway

I tillegg til underverkene på himmelen, kan Tromsø også skilte med fantastisk utsikt fra høyden. Kun 10 minutter fra hotellet kan du besøke Tromsø arktisk-alpine botaniske hage med sin fenomenale og unike samling av flora. Vel tilbake fra den kjølige utflukten kan du varme deg med noe å drikke i den stilfulle baren vår, eller nyte en stund i badstuen med nydelig utsikt.

Fantastic view from Sauna at Radisson Blu Hotel in Tromso

Bergen – Blant fjell og fjorder

Mellom Nordsjøen og Fløyfjellet ligger den slående Bryggen, som står på UNESCOS verdensarvliste. Sjarmerende kafeer, fiskemarkeder med fersk fisk og fargerike trehus pryder denne vakre byen ved sjøen. Avslutt et produktivt møte med en spasertur langs bryggen utenfor Radisson Blu Royal Hotel Bergen, eller bli med på lengre turer som garantert vil ta pusten fra deg.

View of Bergen city and nature

Den perfekte beliggenheten ved sjøen gir enkel tilgang til turer på den vakre Nordsjøen og de omkringliggende fjordene, mens fjellet Ulriken med sin fantastiske panoramautsikt kun ligger 20 minutter fra hotellet. Bergen tilbyr en blanding av fargerikt bylandskap og spektakulært landlig landskap for en rik og variert opplevelse.

Beatiful nature and landscapes in Bergen

Trysil – Fredelig avkobling i villmarken

Ingenting slår freden og roen langs løypene i en stor og snødekt villmark. Trysil tilbyr rolig avkobling på Trysilfjellet. Et ideelt sted for et fredelig forretningsopphold. Vend tilbake til rustikke fellesområder i varme jordfarger på Radisson Blu Resort Trysil, kun 20 minutter fra løypene, og nyt optimale omgivelser for intime og uformelle møter over en kopp kaffe eller te.

Informal and intimate meetings at Radisson Blu Trysil

Outdoor Jacuzzis at Radisson Blu Resort in Trysil

Hvis du liker after-ski like godt som skigåing, så tilbyr Radisson Blu Mountain Resort & Residences også imponerende utsikt over de snødekte fjellene fra boblebadene utendørs. Enten du ønsker å holde deg aktiv i kulden utendørs eller slappe av med en drink ved peisen i baren, finner du alltid et sted som vil passe ditt humør.

Fortell oss hva du mener