Møter i Tromsø - Nordens Paris!

Fjord and boats at Radisson Blu Tromso

Radisson Blu Hotel i Tromsø ligger sentralt til, midt i den trolske hovedsstaden. Hotellet byr ikke kun på overnattinger, men kan også sørge for møteopplevelser i en unik, spektakulær og vill natur. Tromsø blir også kalt Nordens Paris og ligger på 69° nord, mellom vakre fjorder og majestetiske fjell. Om sommeren er det i tillegg lyst hele døgnet - solen går faktsik ikke ned!

Fra nordlys til hvalsafari

Midt i den nordnorske naturen der fjell møter hav ligger Tromsø og ønsker deg vakkert velkommen. Tromsø er ikke bare et trygt valg med tanke på snø fra desember til april, men er generelt kjent for å ha en av Europas mest unike, spektakulære og ville natur. Så dersom du er en utendørsentusiast og er glad i uberørt villmark vil Tromsø være et perfekt utgangspunkt i nærhet til det mest – flotte fotturer, fiske, hvalsafari, kajakkpadling, hundekjøring og reinsdyrsafari om du måtte ønske. I tillegg til eksotiske opplevelser kan du beundre det spektakulære nordlyset fra Radisson Blu Hotell, Tromsø på klare kvelder fra september til mars.Aurora borealis northern lights near Radisson Blu Hotel in Tromso

Benytt muligheten til å huke av noen ting på ønskelisten - Tromsø kan tilby uendelige muligheter for alle og enhver. Kombiner møtet med en aktivitet eller to! Vel tilbake fra utflukten kan du nyte en stund i badstuen med spektakulær utsikt til fjord og fjell.

Fantastic view from Sauna at Radisson Blu Hotel in TromsoMiljøvennlige møterom

Radisson Blu Hotell i Tromsø har gjennomgått omfattende renovasjoner og tilbyr nå nye og miljøvennlige møte- og arrangementsfasiliteter. Våre fleksible lokaler har 10 møterom og den store Tromsøhallen, som kan deles inn i tre rom. Her finner du nye tekniske løsninger og moderne design som inspirerer møtedeltakerne. Også verdt å nevne er at ikke alle initiativer for å spare energi er like synlige, men hos Radisson Blu Hotell, Tromsø blir lyset automatisk slukket når møterommene ikke er i bruk, samt at 60 % av lyspærene er byttet ut med LED-pærer.

Meeting facilities at Radisson Blu Hotel TromsoOppussingen omfattet også resepsjonen og fasaden samt en relansering av Charly’s Restaurant & Bar. På 70- og 80-tallet var "Charly's Bar and Grill" antakelig Tromsøs best kjente restaurant og danselokale. Og selv om muligheten for å danse fortsatt er til stede, er nye Charly's nå en profesjonelt drevet restaurant som byr på en perfekt atmosfære for møter og arrangementer.

Charlys Restaurant and Bar at Radisson Blu Hotel TromsoUansett hvilket behov du har eller hva du vil oppleve, kan våre erfarne team hjelpe deg med å gjøre møtet ditt til en suksess. Pakk ned kameraet – ikke bare notatblokken! Dette vil være en "en gang i livet opplevelse".

Fortell oss hva du mener