Møte som et avbrekk!

Chairs in iconic and stylish design at Radisson Blu Park in Fornebu Oslo

Møter og arrangementer har blitt en del av vår hverdag - og dette livet kan være veldig travelt til tider. Spesielt når man bor i en storby. Det er derfor utrolig deilig når du har mulighet til å unnslippe det travle bylivet. Tenk på en strand, en stor hage, god plass og ideelt litt sol. Slå det sammen med noen produktive brainstorming økter, og du har det perfekte møtet. Radisson Blu Park Hotel, på Fornebu i Oslo har alt fra private strender til nyrenoverte fasiliteter - alt innen rekkevidde fra Oslo sentrum.

VIew by night of building with Radisson Blu Park in Oslo FornebuDette hotellet er ikke bare et «must-see» om vinteren, men det er helt magisk om sommeren. Ta kontakt med vårt supre team for å planlegge et arrangement i den private hagen. Du kan også kombinere møtet med en tur til Oslo sentrum med båt - hotellet har sin egen brygge!.

Stemningsfull atmosfære og nyoppusset hotell

Hotellet har gjennomgått en omfattende renoveringsperiode, og står nå klar til å ønske alle sine gjester velkommen. Som Torbjørn Marthinussen, Hotelldirektor Radisson Blu Park Hotel, Fornebu sier: "Gjestene fortjener de aller beste hotellopplevelsene når de bor hos oss, derfor har vi lagt mye ressurser i denne oppgraderingen. Nå gleder vi oss til å ønske gjestene velkommen tilbake til et helt "nytt" hotell."

Målsettingen med oppgraderingen er å skape en avslappende og stemningsfull atmosfære for gjestene, som skal sørge for at de får ny energi og nye impulser når de bor på hotellet.

Chairs in beautiful design with warm colors at Radisson Blu Royal Park in Oslo Fornebu

Omgitt av naturen

Bruk denne muligheten til å kombinere møtet ditt med litt tid vekk fra byen. Ingenting motiverer mer enn å være omgitt av naturen, mellom høye trær og i brede hager. Bruk ett av de 16 nyoppussede møterommene, eller sov i et av de nylig renoverte rommene.

Bruk pausene til å nyte hagen og de vakre omgivelsene. Vi kan også servere lunsj og middager i hagen.

Les mer om våre møtefasiliteter og få inspirasjon her.

Green trees in Fornebu park at Radisson Blu Park hotel in Oslo

Fortell oss hva du mener