Møt Nikita og Kate – et par som begge var finalister i Design ditt eget ikon-konkurransen vår!

Uttrykket "to sjeler, én tanke" passer godt når det gjelder Design ditt eget ikon-konkurransen vår.

Couple photo

Nedenfor kan du lese mer om to av finalistene våre – ekteparet Nikita og Kate fra Russland. De deltok i konkurransen vår i august, og begge endte opp som finalister!

 

 

Hva heter dere, og hvilket land er dere fra?

Vi heter Nikita og Kate. Vi er fra Russland, nærmere bestemt fra en by sentralt i Sibir – Kemerovo.

 

Har noen av dere kreativ bakgrunn eller erfaring?

DSC_7326

Kate: Ja, jeg er grafisk designer, så en kreativ innstilling er en del av jobben min. Men dette var første gang jeg har designet møbler, og jeg syntes det var veldig interessant.

DSC_7327

Nikita: Egentlig ikke. Jeg er prosjektleder innen webutvikling, så jeg jobber ofte med designere og har en viss forståelse av prosessen deres gjennom det. Men dette var første gang jeg har skapt noe selv. J

 

Hva liker dere best ved deres respektive design?

Nikita: Jeg liker fargene jeg valgte – mørkeblått og lilla. Jeg synes de fungerer veldig godt sammen. Ikke for sterke, ikke for kjedelige, men likevel pene å se på.

 

Kate: Jeg liker mønsteret jeg brukte på baksiden av stolen og puten. Noen mønstre er fine på avstand, men ikke fullt så mye på nært hold. Jeg synes dette er tiltalende samme hvor du er i rommet.

 

 

Hvem hørte først om konkurransen? Har ektefellen din påvirket din egen design?

Nikita: Det var jeg – jeg leste om den på Facebook. Jeg fortalte Kate om den med en gang, for jeg vet at hun er veldig kreativ og kan skape veldig god design. Da hun ble finalist i en av de første ukene, tenkte jeg: "Hvorfor ikke prøve?", og lagde noen forskjellige design. Kate hjalp meg med å velge den beste.

Kate: Ja, det var Nikitas idé. Vi ga hverandre kritikk og råd, og det var til stor hjelp for å lage sterke design.

 

 

Hva følte dere da dere hørte at dere begge var finalister?

Vi ble selvsagt kjempeglade for at andre likte stolene våre like godt som vi selv gjorde! Begge var veldig spente, siden hovedpremien var fantastisk – ikke bare en reise til København, men en ekte versjon av din egen unike Egg™-stol er ganske kult. Det var synd at vi ikke vant, men vi var veldig glade for å bli finalister og ha blitt tatt med i vurderingen.

 

Har dere bodd på Radisson Blu før? I så fall: Hvorfor valgte dere oss? Hvis ikke: Har dere planer om å bo hos oss i fremtiden?

Ja, selvfølgelig! Vi bodde på Radisson Blu Edwardian, Grafton i London for et år siden og på Radisson Blu 1919 Hotel, Reykjavik, fordi de hadde flott og sentral beliggenhet og gode gjesteanmeldelser. Vi trivdes bra det begge gangene.

Dessverre kunne vi ikke benytte oss av finalistpremien vår – fire gratisnetter på Radisson Blu – fordi vi fikk barn for tre måneder siden. Men jeg håper absolutt at vi kan besøke mange andre Radisson Blu-hoteller i fremtiden.

 

 

Fortell oss hva du mener