Miniature Egg™-utstillingen ankommer Radisson Blu Hotel, Milano!

Miniature Egg™-utstillingen er ankommet Milano!

Bag Mini EggTM Chair Exhibiiton Radisson Blu Hotel, Milan_5 small

 

Fra 8. til 29. april kan du besøke Radisson Blu Hotel, Milano og oppleve fantastisk design på nært hold. Utstillingen arrangeres i samarbeid med  Republic of Fritz Hansen og Kvadrat og består av de 15 miniatyrutgavene av den legendariske EggTM-stolen som vant nettkonkurransen – “Design ditt eget ikon” – som ble organisert av Radisson Blu for våre gjester og designentusiaster fra hele verden.

Mini EggTM Chair Exhibiiton Radisson Blu Hotel, Milan_2 small

 

Utstillingen vil være åpen for publikum fra fredag 8. april til fredag 29. april, et flott tilskudd til lidenskapen for god design som preger Milano under Design Week og arrangementene under  Fuori Salone. Miniature EggTM-utstillingen er en hyllest til et av de største uttrykkene innen interiørdesign: Den ikoniske EggTM-stolen, som ble designet av Arne Jacobsen i 1958 for lobbyen i Radisson Blu (tidligere SAS) Royal Hotel i København. Dette hotellet regnes som verdens første designerhotell, og den ikoniske stolen er et svært ettertraktet møbel.

Mini EggTM Chair Exhibiiton Radisson Blu Hotel, Milan_3 small

Mini EggTM Chair Exhibiiton Radisson Blu Hotel, Milan_6 small

Miniature Egg™-utstillingen kommer til Milano etter vellykkede stopp i Las Vegas og København. Prosjektet gjennomføres i nært samarbeid med noen av verdens mest innflytelsesrike arkitekter og designere, som har bidratt til å etablere Radisson Blu som et særpreget hotellvaremerke preget av innovasjon og design.

Mini EggTM Chair Exhibiiton Radisson Blu Hotel, Milan_9 small

Utstillingen markerer lanseringen av BluPrint, et dynamisk verktøy for interiørdesign i den globale hotellporteføljen. Det er en perfekt kombinasjon av form og funksjon – et uttrykk for en drømmelivsstil – og vil tilby gjestene en enda rikere opplevelse. Radisson Blus særpregede stil er en visuell hyllest til avantgarde-design som gjenspeiles i hotellenes arkitektur, teknologiske løsninger og interiørdekor som skaper en harmoni av rom og komfort og legger til rette for en moderne livsstil. Radisson Blu benytter seg av de beste talentene innen arkitektur og design for å levere unike hotellopplevelser over hele verden.

Fortell oss hva du mener