Mattrender til møtet ditt

Nye mattrender ser ut til å dukke opp på restaurantene hver eneste dag. Så hvorfor er maten på forretningsmøter alltid så kjedelig?

Flexitarian

Ikke vær redd, vi skal redde deg fra enda en kjedelig buffé.

Vi har utviklet fire unike og – enda viktigere – nydelige mat-temaer til ditt neste møte, som garantert vil inspirere både kollegene og smaksløkene dine. Nedenfor presenterer vi disse fire unike mattilbudene for ditt neste møte eller arrangement på deltakende Radisson Blu-hoteller i Mellom-Europa.

Herlige smaker uten kjøtt? Vegetarianere trenger ikke bekymre seg – vi fikser det. Flexitarian-menyen vår vil garantert glede selv kresne gourmet-vegetarianere.

Prinsipper

– Null kjøtt (selvsagt)

– Innbydende vegetarretter, skapt med lidenskap

– Inspirert av Asias og Middelhavets kjøkken

– Bruk av kortreiste og sesongbaserte råvarer

– Bruk av fisk og kjøtterstatninger er tillatt

– Bruk av ulike teknikker, f.eks. Røyking, grilling, steking

Hvis det finnes én mattrend som er populær overalt, så er det prinsippet om fersk og regional mat.

Den enkle bondekosten som ble – inntil nylig – ansett som kjedelig eller gammeldags, får nå den oppmerksomheten den fortjener. Her fokuserer vi på kvalitet, men også på håndverk og kompetanse. Delikatesser som røykt skinke fra Alto Adige eller kaviar fra Steiermark, som viser produsentens relasjon til kulturen og landskapet, er viktige elementer du vil finne på denne menyen.

Prinsipper

– Typiske og autentiske lokale retter

– Vi forteller en historie gjennom maten

– Gamle ingredienser med en moderne presentasjon

– Enkle, ujålete teknikker som røyking, grilling og steking benyttes

For eiendomsmeglere handler det om "beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet", men for gourmeter med stil er det "presentasjon, presentasjon, presentasjon" som gjelder

Med naturlige, kortreiste og autentiske råvarer forteller Wild Sensation-temaet alltid en historie. Med dette gourmettemaet ønsker vi å vise frem det lokale kjøkkenet gjennom moderne tilnærminger og fantastiske presentasjoner.

Prinsipper

– Elegant, tidsriktig, autentisk og lokal mat

– God smak og aroma

– Typiske og autentiske retter med moderne vri

– Alle rettene inneholder lokale og sesongbaserte råvarer

– Unike tilberednings- og presentasjonsteknikker

Humøret kan påvirkes av tusen forskjellige store og små ting gjennom dagen. Men hos Radisson Blu lurer vi på om humøret ditt kan påvirkes av maten du spiser?

Slik oppsto temaet Tasty Mood. Så hvordan får vi sultne forretningsfolk i godt humør? Nøkkelen til lykke er nevrotransmitteren serotonin, som også kalles "lykkehormonet". Mat som stimulerer produksjonen av dette hormonet ikke bare smaker godt, men bidrar også til å holde deg i godt humør. Det er virkelig noe å smile av.

Prinsipper

– Naturlig stimulering av serotonin

– Karbohydrater, sukker og høyt fettinnhold

– Sjokolade, krydder, frukt og bær

– Topp 5 av serotonin-stimulerende matvarer: chili, banan, fisk, kiwi og sjokolade

Fortell oss hva du mener