Oppdag 4 av verdens vakreste strender

Bingin Beach Bali Uluwatu Indonesia

Det finnes rikelig med vakre strender, og det er enkelt å finne et solrikt sted der du kan brette ut håndkledet og svømme i klart vann, ikke sant? Men hvis du er på utkikk etter en virkelig særegen opplevelse, kan det hende du blir nødt til å grave litt, for noen av verdens mest billedskjønne strender ligger kanskje ikke akkurat der du skulle tro. Heldigvis har vi samlet noen fantastiske strandreisemål til deg. Bli inspirert til den neste strandferien din her.

Batumi med fjell i bakgrunnen

Svartehavets strender i Batumi er unike fordi de kombinerer det beste fra fjellene og havet. Kvariati regnes som en av de beste strendene i Georgia. Her kan du nyte den utrolige følelsen av å titte utover havet og samtidig vite at du kan snu deg og finne sjarmerende, bølgende åser som bakgrunn. Tips: Det lønner seg å ha med badesko, siden Georgias kyst stort sett består av småstein. Dette stedet ligger kun en drøy halvtimes kjøretur fra Radisson Blu Hotel, Batumi. Men det er ingen grunn til å reise så langt for å få tilgang til stranden når du bor hos Radisson Blu: Du kan hoppe i bølgene på Iveria strand etter bare 5 minutters gange fra hotellet. Dette spesielle stedet er kjent for sitt rene sjøvann.

People on the Batumi Beach

Marseille for Calanques

Calanques de Marseille er en rekke dramatiske innløp med bratte sider langs kysten. Utsikten er spektakulær! Som turist i Marseille kan du ta en båttur fra Vieux Port for å oppleve disse naturlige underverkene fra det knallblå vannet. Men vi anbefaler at du utforsker Calanques til fots hvis du har muligheten: Du finner stier som fører deg til svært avsidesliggende strender som er vel verdt turen. En Vau og Port Pins er to slike skjulte perler. Radisson Blu Hotel, Marseille Vieux port er det perfekte utgangspunktet for disse turene.

Calanque en vau Marseille France

Mauritius for gyllen sand

Med over 160 kilometer med fantastiske strender er det ikke så rart at strandlivet er det som trekker flest folk til øya. Enten du foretrekker snorkling eller windsurfing, er på utkikk etter et flott sted å spise piknik eller bare har lyst til å bruke dagen til å slappe av i den rene sanden, kan du velge blant de mange vakre strendene på Mauritius. Vi har samlet de 7 beste strendene, men hvor skal man egentlig starte når det er så mange å velge mellom? Bras d’Eau er i hvert fall utrolig spektakulær. Den ligger i en litt røff del av kysten, og omgivelsene gjør den til et sted du bare må oppleve. Området er faktisk en nasjonalpark, og med nettverket av stier kan du enkelt flykte inn i naturen når du trenger en pause fra solstrålene. Planlegg en dagstur fra Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa, Mauritius eller Radisson Blu Azuri Resort & Spa, Mauritius. Begge hotellene har også egne, private strender som er like fantastiske.

Aerial view Radisson Blu Poste Lafayette Resort Mauritius

Bali for bølgenes skyld

Hvis du surfer, vet du at det finnes enkelte forhold som gjør et reisemål surfervennlig eller ikke. Bali er definitivt surfervennlig! Faktisk er det mange surfere som til og med foretrekker surfing på Bali i stedet for i Australia. På Radisson Blu Bali Uluwatu, som ligger mellom Padang Padang Beach og Bingin Beach, er du midt i smørøyet for noen av verdens beste surfesteder. Så grip brettet og hopp i bølgene nedenfor dette hotellet, som ligger på toppen av en klippe, eller gled deg over gåturen til Bingin Beach, bare 2,5 kilometer unna.

surfers on Bingin beach Bali

Har vi fristet deg til å finne frem badetøyet? Nå kan du planlegge en minneverdig strandferie med Radisson Blu.

Fortell oss hva du mener