Kreative kaffepauser hos Blu

“Så lenge det finnes kaffe i verden, hvor ille kan det være?”

 

Enten du er enig med Cassandra Clare eller ikke – alle trenger en kaffepause i ny og ne for å slappe av og få tilbake konsentrasjonen, spesielt på jobb eller i et møte. Så teamet på Radisson Blu i Mellom-Europa tenkte: “Hvorfor ikke gjøre dem litt mer interessante?”

Bla nedover for å lese om noen av de trendy tilbudene Radisson Blu i Mellom-Europa har til sine forretningsgjester.

Addictive Apple

En kaffepause med "fleksitarianer"-tema – "Addictive Apple" tilbyr balansert kost med gode, grønne smaker. Her finner du alt fra eplesmuldrepai til ferskpresset eple-gulrot-smoothie. Spis sunt og husk: “An apple a day keeps the doctor away!”

Chic Cinnamon

De "Land + Place"-inspirerte kaffepausene våre kjennetegnes av mat på hjemmelaget vis og av regionale kjøkkentradisjoner. Kokkene våre gir tradisjonelle oppskrifter en moderne vri. Hva med kofta på kanelpinner eller nydelige kaneldonuts? Gi møtet ditt en lokal smak med våre kaffepauser med kaneltema.

Cheerful Chocolate

Gi sjelen næring med denne "Tasty Mood"-kaffepausen! Fra smørbrød med nutella og chili til silkemyke banansmoothies – alle de utvalgte godsakene i denne kaffepausen er en hyllest til alles favorittgodbit – sjokoladen. Bla gjennom galleriet for å se alle godsakene.

Green Galore

Hvis du ønsker en kaffepause som er like full av smak som av næringsstoffer, må du prøve vårt Eco Green "Wild Sensation"-inspirerte alternativ. Smoothies med hvetegress og honning passer perfekt sammen med krydret frittgående kylling og guacamole-wraps. Se flere grønne snacks nedenfor!

Tror du disse kaffepausene er nettopp det teamet ditt trenger på neste møte eller arrangement? Eller kanskje du er interessert i å få vite mer om det fantastiske utvalget av velsmakende og moderne mat vi kan tilby på ditt neste møte? Se Mattrender-siden vår for en oversikt over alle de nyeste trendene vi innlemmer i maten vi serverer på møter og arrangementer.

 

Fortell oss hva du mener