Konferanse Møter Design: Kreative Møteplasser I Norden

Har du lurt på hvordan man skaper et kreativt møte? Det har vi.  Mange ganger. Vi arbeider alltid for å ha så kreative miljøer som mulig, for å bidra til at møteopplevelsen blir enda bedre.

For å bli kreativ og komme på nye løsninger kreves det fleksible rom med for eksempel flyttbare skrivetavler og tomme vegger for å henge opp plakater og skriveark. Unngå lokaler med faste stoler og bord, for det kan begrense tankebanene dine.

Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardemoens nyrenoverte møtelokaler for opptil 350 personer har funksjon og design i fokus. Her kan du som konferansegjest nyte lyse lokaler med moderne teknikk.

RDBLU Airport Hotel Gardemoen_OSLZR_09

Alle møtelokalene på Radisson Blu Hotel, Bodø er nyrenoverte, med nye møbler og tekniske løsninger. Her får den kreative tankekraften plass, og med fleksible lokaler går det helt fint å ommøblere etter eget ønske for både små og store møter.

For å holde de kreative tankene i gang, leke med ideer og tørre å gå nye veier skal du arrangere møtet ditt et sted som har inspirerende design. Sørg for at dere får være i fred, for kreativt arbeid krever mental energi. Reis bort fra hverdagens strukturer for å kunne tenke utenfor rammene.

RDBLU-Bodo-41

Radisson Blu Scandinavia Hotel byr på en imponerende og inspirerende utsikt over København. Den nye konferanseavdelingen har en varm og sofistikert innredning i møtelokalene og de hyggelige fellesområdene.

Målet med et kreativt møte er ofte å få frem mange ideer og nye løsninger. Her må møtedeltagerne samarbeide og bidra med engasjement og initiativ for å utvikle seg sammen.  Det handler om å starte gode prosesser for å lokke frem ideer, og deretter tørre å utvikle og sette dem ut i livet.

RD Scandinavia-2

Radisson Blu Arlandia Hotel på Stockholm Arlanda Airport er et naturlig møtested for møtedeltagere fra hele verden.  Hotellet er renovert i tidløs eleganse og med skandinavisk design. De 25 møtelokalene er lyse og innredet i behagelige farger for å få igang møtedeltagernes fantasi.

Arlandia_high_9168

Fortell oss hva du mener