Klar – Ferdig – Gå ... for Radisson Blu

For mange av gjestene våre er sport nesten en religion. De setter pris på og respekterer dens viktighet – og det gjør vi også. Det er grunnen til at alle hotellene våre tar godt vare på sportsutøvere fra hele verden. Enten du er kaptein på New Zealands landslag i rugby eller du spiller din aller første fotballkamp utenlands, står vi klare til å dekke alle behovene dine med vår spesialdesignede Sports Package.

Slapp av før kampen

En sportsutøvers dagbok

09.30: Flyr til London for aller første gang. Det er en travel storby. Jeg er utslitt, har søvnunderskudd og jetlag, og om bare noen få timer har jeg en kamp jeg skal vinne. Så fort jeg går inn i lobbyen på Radisson Blu blir jeg overveldet av den freshe atmosfæren. Resepsjonisten tilbyr tidlig innsjekking, så jeg får tid til å slappe av i et av de store, oppfriskende rommene deres. Sengen ønsker meg velkommen, puten kjærtegner kinnet mitt og dynen omfavner drømmene mine. Etter bare noen sekunder sover jeg trygt og godt.

Super mat – spis for å vinne

10.30: Resepsjonen ringer for å vekke meg.

Etter en kjapp, forfriskende dusj på det store og lyse badet følger jeg den deilige duften av fersk mat. Det supre frokostbordet nede er dekket med sesongens frukter, grønnsaker, fullkornsprodukter og masse fisk.  Alle ingrediensene er rene og ingenting kommer til å gi et sukkersjokk!

Kokken ønsker til og med spesialbestillinger velkomne, så hver enkelt sportsutøver kan nyte deres foretrukne måltid, som senere vil fungere som drivstoff for en vinnende prestasjon på banen! Jeg tar en kjapp prat med ham, og han forteller at han virkelig liker å lage mat til sportsutøvere:

“En gang måtte jeg skaffe en 2 kilo tung melkesjokoladeplate. Det var et ganske spesielt ønske fra en profesjonell sportsutøver! Jeg arbeider tett med de erfarne ernæringsekspertene eller kokkene på lagene når det gjelder menyen. Vi er nødt til å være temmelig fleksible. Vi har ikke lyst til å gjøre feil – mat og ernæring er nøkkelen i sportsverdenen!”

Planlegg seire

 

11.30: Mett og fornøyd samler jeg sammen gjengen min.  Det er enkelt, siden vi alle er innkvartert i samme etasje. Vi er spente og klare til å planlegge strategier og taktikker i et moderne møterom med utsikt. Sunn brain food og iskaldt vann står allerede på bordet når vi ankommer. Høyhastighetsinternett, LDV-projektor, flipboard og notatpapir finnes allerede, så vi kan komme raskt i gang. En av spillerne mine frykter at den dårlige ryggen hans skal ødelegge for laget. En dyktig og hjelpsom ansatt foreslår at vi bestiller time hos hotellets fysioterapeut med det samme.

Resten av laget tar turen til det fullt utstyrte, døgnåpne fitnessenteret på hotellet for å varme opp.

Akkurat tidsnok til feiringen!

 

17.00: Etter å ha vunnet kampen er humøret høyt. Alle har lyst til å feire! Heldigvis byr byen på mange underholdningsmuligheter. Noen kjøper siste-liten-billetter til en kamp på Wembley Stadium, mens andre tar en halvliter på en populær sportspub rett i nærheten. Selv tar jeg turen innom Wimbledons tennismuseum.

God natt!

23.00: Dagen slutter akkurat slik en suksessrik dag bør: i en komfortabel seng på Radisson Blu.

 

Neste gang laget ditt setter kursen mot Storbritannia eller Irland må dere sørge for å benytte dere av Radisson Blus spesialdesignede Sports Package!

Da drar dere nytte av den beste ernæringen, moderne fitnessfasiliteter og nærhet til sportsarenaer og store stadioner – inkludert Old Trafford i Manchester, The Millennium Stadium i Cardiff, Murrayfield i Edinburgh og Edgbaston i Birmingham!

Vi ser frem til å ønske dere velkommen!

 

Fortell oss hva du mener