Juletrær, ditt eget juleselskap og masse gløgg

Red apples on wooden table at Radisson Blu Stavanger

Julen er forankret i alle nordmen, like mye som julenissen selv - om ikke mer. Festsesongen handler om den koselige atmosfæren som hver nordmann etablerer i sitt hjem, den deilige og svært spesielle maten som serveres, men også den helt spesielle tiden frem til den store dagen. Julen handler om å være sosial, finne tid til å samle venner og kolleger, gjerne til en varm kopp (eller to) med gløgg - og tid til å nyte de beryktede julebord kveldene.

Two glasses on table with lights bulb in the backgroun at Radisson Blu StavangerFantastisk natur og arktiske temperaturer

Ta en tur til Tromsø for å oppleve det virkelige arktiske; Nordlys, arktiske temperaturer og den koselige følelsen av å komme inn på Radisson Blu Hotell, Tromsø. Dette er det perfekte stedet å avholde et juleevent med bedriften dersom du er på utkikk etter noe litt mer spesielt. Spesielt når det gjelder natur. Hvem kunne ikke tenke seg å kombinere den fantastiske maten med en slik fantastisk natur!?

Selv om Tromsø er kjent for sitt unike og himmelske skuespill, har også mange andre norske byer mye unikt å tilby. Radisson Blu Atlantic Hotell, Stavanger åpner dørene sine igjen i november etter å ha gjennomgått en stor renovering, og alle er veldig glade for å se utfallet. Alle liker jo å være den første til å teste ut de nye fasilitetene.

Feire med stil eller nyte de nærliggende naturomgivelsene

Listen fortsetter, og Oslo burde definitivt også stå høyt på "to do" listen. Ved å feire julbordet med bedriften på det renoverte, stilige og ikoniske Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo, Norges størtes og høyeste hotell – gjør du ikke noen feil. Eller om du vil lenger ut ved Fjorden på Radisson Blu Park Hotell, Oslo. Her kan du feire med stil eller ta det rolig og nyte de nærliggende naturomgivelsene.

Winter landscape with snow at Radisson Blu Park Hotel in Oslo26th North – landing og rustikk

For alle de av dere som er på utkikk etter noe mer landing og rustikk; prøv 26 North julemeny - feire all mat og drikke, fra fjordene, skogene og gårdene i Norge! Ta en titt på enten 26 North i Bergen, Stavanger eller Oslo!

Bar and restaurant 26th north at Radisson Blu BergenJulebordet er alltid en av årets mest etterlengtede begivenheter i bedriften. Se under for ulike middager- og julepakker som våre hotell har å tilby i år og les mer om hvordan du planlegger det beste julebordet for bedriften:

Radisson Blu Royal Hotell, Bergen

Radisson Blu Hotell Nydalen, Oslo

Radisson Blu Scandinavia Hotell, Oslo

Radisson Blu Park Hotell, Oslo

Fortell oss hva du mener