Et innholdsrikt julebord i Tromsø

Julemarked - Et annerledes julebord

Når du skal planlegge det perfekte julebordet er noe av det første du bør tenke over hvor årets store begivenhet skal arrangeres. Og hva gir vel bedre førjulsstemning enn en julepyntet ishavsby? Tromsø er Nord-Norges største by, og er kjent som inngangsporten til Arktis, eller ishavet, der den ligger mellom snøkledde fjelltopper og duvende fjorder. Byen er en lysende metropol i vintermørket, som garantert vil sette deg i den rette julestemningen. Til tross for at byen ligger så langt nord som den gjør, har Ishavsbyen et mildt klima takket være Golfstrømmen. Visste du at den gjennomsnittlige vintertemperaturen i Tromsø ikke er kaldere enn -5 °C? Så hvorfor ikke legge årets julebord til Nordens Paris?

Julebord i Tromsø

Kanskje dere til og med får muligheten til å oppdage Tromsøs naturlige underverker. Det magiske nordlyset, også kjent som aurora borealis, er et av naturens mest spektakulære syn, med et unikt fargeshow som danser over himmelen. En mer perfekt ramme for julebordet skal du lete lenge etter. På Radisson Blu Hotel, Tromsø kan dere nyte et arktisk paradis ved vannkanten, i sentrum av byen. Her kan dere beundre den vakre utsikten over fjellene, skogene og fjordene rundt hotellet. Som hotellets gjester kan dere nyte en smakfull frokostbuffet i Charly's Restaurant & Bar, og ved middagstider kan Charly's by på nordnorske favoritter, med alt fra reinsdyrstek til grillet tørrfisk på menyen. Og selvfølgelig tradisjonell julemat i førjulstiden. Etter middag, eller en lang dag med utendørsaktiviteter, kan dere for eksempel ta dere en tur innom hotellets egen Rorbua Pub i nabobygget hvis dere vil hygge dere med litt livemusikk og lokalt brygget øl, i koselige og autentiske omgivelser.

Eller dere kan melde dere på noen av våre innholdsrike pakketilbud!

Wallmans on tour – Skandinavias største dinnershow

Fredag 13. og lørdag 14. desember inviterer vi til en helt spesiell aften på Radisson Blu Hotel, Tromsø, når vi får besøk av Wallmans Salonger som er på turné med sitt julebordshow. Wallmans On Tour er et bunnsolid underholdningskonsept som skaper fantastisk stemning. Kombinasjonen av et bredt repertoar med hits fra flere tiår, strålende koreografert dans og et godt måltid gjør kvelden til en magisk førjulsopplevelse.

Wallmans juleshow til julebordet

I tillegg til showet serverer Radisson Blu en sprudlende velkomstdrink og en 3-retters middag av ypperste kvalitet, på et hotell som er vakkert pyntet med en strålende lyssetting. Etter showet avsluttes kvelden med et afterparty, med en DJ som garantert vil skape topp stemning og holde dansegulvet varmt. Enklere blir det ikke å arrangere julebord, enn å bestille denne ferdige showpakken som koster kr. 1295,- per person. Kjøp billetter her.

Julemarked – et annerledes julebord

På Radisson Blu Hotel, Tromsø arrangerer vi også julemarked – et annerledes julebord 6. og 7. desember. Her blir det en uformell atmosfære, hvor du vil få følelsen av å være på et ekte julemarked. Det blir underholdning fra et internasjonalt band som spiller opp til dans og inviterer til sing-a-long. Her kan dere synge med på 80- og 90-talls partylåter, og sørge for topp stemning i selskapet. Vi byr på tradisjonell, lokal julemat servert som streetfood, som kan hentes av gjestene i ulike matboder mens dere nyter musikken eller synger med. Det serveres både kald og varm mat og desserter. Kaffe og te er også inkludert i menyen. Vi setter opp bord og benker, og dere får tildelt et eget bord når dere kommer. Det blir barer for salg av drikkevarer, men større selskaper som skal drikke på felles regning vil få drikke servert ved bordet.

Julemarked

For bestilling og mer informasjon: 777 59 013 / conference.tromso@radissonblu.com

Det årlige familiejulebordet

Julen er barnas høytid. Ta derfor gjerne med de minste i familieselskap i trygge og stemningsfulle omgivelser. På Radisson Blu Hotel, Tromsø inviterer vi til familiejulebord, hvor vi også går rundt juletreet. Det blir godteri til barna når nissen kommer, og underholdning ved Kongsbakken. Olaf fra Frost kommer også. Til mat serverer vi tradisjonell, lokal julemat som streetfood. Det blir en eventyrlig førjulsdag som du ikke kan la være å ta med barna på. Årets familiejulebord arrangeres søndag 8. desember kl. 19.00, og koster kr. 525,- per person. Kontakt oss for bestilling: 777 59 013 / conference.tromso@radissonblu.com!

Familiejulebord

Besøk av julenissen

Enten det er i forbindelse med julebordet eller ikke bør du definitivt ta deg tid til å oppleve vintereventyret Tromsø!

Julebord i Bodo

Fortell oss hva du mener